Η κορυφαία ενδεκάδα των ομίλων με μπόλικες εκπλήξεις! (ΦΩΤΟ)

Λίγες ώρες πριν την έναρξη των νοκ-άουτ αγώνων, η εφημερίδα “Guardian”  αποχαιρέτησε τη φάση των ομίλων αναδεικνύοντας την καλυτερη ενδεκάδα των τριών αγωνιστικών που παρακολουθήσαμε στα γήπεδα της Γαλλίας.

Με βάση το γεγονός ότι τα περισσότερα μεγάλα αστέρια έχουν απογοητεύσει με τις επιδόσεις τους και οι ομάδες-εκπλήξεις δεν είναι λίγες, φαντάζει λογικό ότι στην ενδεκάδα της αγγλικής εφημερίδας περιλαμβάνοντας ποδοσφαιριστές που ούτε καν είχαμε ακούσει πριν από τη διοργάνωση!

Τις μεγαλύτερες εκπλήξεις αποτελούν οι ΜακΓκόβερν (Β.Ιρλανδία) και Άρνασον (Ισλανδία) που παίρνουν τη θέση του τερματοφύλακα και του του ενός εκ των δυο κεντρικών αμυντικών αντιστοιχα.

Τη “μερίδα του λεόντος” κατέχουν με δυο εκπροσώπους αμφότερες η Ιταλία (Κιελίνι, Καντρέβα) και η Ουαλία (Ράμσεϊ, Μπέιλ). Μεγάλη εντύπωση προξενεί το γεγονός ότι στην καλύτερη ενδεκάδα δεν περιλαμβάνεται κανένας Ισπανός.

Επίσης, χαρακτηριστικό της χαμηλής παραγωγικότητας στο τουρνουά είναι το στοιχείο πως δεν έχει επιλεχθεί κανένας κλασικός σέντερ φορ με αποτέλεσμα τη θέση στην κορυφή της επίθεσης να καταλαμβάνει ο Γκάρεθ Μπέιλ.

Τέλος, φυσικά ούτε λόγος δεν γίνεται για την απουσία μεγάλων αστέρων, όπως οι Ρονάλντο, Ιμπραΐμοβιτς, Ρούνεϊ, Αζάρ, Μίλερ, Πογκμπά και Λεβαντόφσκι που δεν έκαναν τίποτα το ιδιαίτερο στη φάση των ομίλων.

 

Πηγή: 30meresmpala.gr