Η Piaggio και η μετακίνηση του μέλλοντος…

Στις αρχές Φεβρουαρίου, ο Όμιλος Piaggio παρουσίασε στη Βοστώνη τα GITA και KILO, τα πρώτα πρότζεκτ που αναπτύχθηκαν από την Piaggio Fast Forward (PFF), εταιρεία που ιδρύθηκε και ελέγχεται από τον Όμιλο Piaggio, ως ένα προηγμένο αμερικανικό ερευνητικό κέντρο για τη μετακίνηση του μέλλοντος. Με τον τρόπο αυτό ο Όμιλος διερευνά την εξέλιξη της μετακίνησης, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, επεκτείνοντας το όραμά του ώστε να συμπεριλαμβάνει ένα πολύ ευρύτερο φάσμα τεχνολογικών λύσεων σε σχέση με τις τρέχουσες δραστηριότητές του.

Gita Following

Το GITA είναι ένα αυτόνομο όχημα, σχεδιασμένο για να βοηθά τους ανθρώπους. Μεταφέρει έως 18 κιλά, παρατηρεί και επικοινωνεί. Είναι ικανό να ακολουθεί ένα άτομο κινούμενο με ταχύτητα έως 35 χλμ/ώρα ενώ μπορεί να κινείται αυτόνομα σε χαρτογραφημένο περιβάλλον. Το σφαιρικό σχήμα και ο πρωτοποριακός σχεδιασμός χαρακτηρίζουν την προσωπικότητά του.

kilo

Το KILO είναι ο «μεγάλος αδελφός» του GITA και, χάρη στη μεγαλύτερη χωρητικότητά του, μπορεί να μεταφέρει έως 100 κιλά στον αποθηκευτικό χώρο 120 λίτρων που διαθέτει. Έχει εξαιρετική σταθερότητα χάρη στους τρείς τροχούς του.

Vespa 946RED e Gita

Η επαναστατική φύση των GITA και KILO βρίσκεται στην ικανότητά τους να παρέχουν υποστήριξη σε διάφορες δραστηριότητες της καθημερινής ζωής, επεκτείνοντας το περιορισμένο ανθρώπινο εύρος λειτουργίας και ικανότητας μεταφοράς. Στην πραγματικότητα η σύλληψή τους βασίζεται σε μία πραγματική πλατφόρμα μετακίνησης, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί και να ενσωματωθεί για να ικανοποιήσει διαφορετικές ανάγκες  σε διαφορετικές συνθήκες.




Πηγή: automoto.com.gr