Γκολ και θέαμα από Εργοτέλη (4-1)

Σαρωτικοί οι «κιτρινόμαυροι», δεν άφησαν περιθώρια στον Καραϊσκάκη, τον οποίο συνέτριψαν με 4-1, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Οι παίκτες του Τάκη Γκώνια, έχοντας τον Κάιπερς σε μεγάλη μέρα, έφτασαν στη νίκη επιβεβαιώνοντας την ανοδική τους πορεία, παίζοντας επιθετικά και προσφέροντας πλούσιο θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο Παγκρήτιο. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να περιορίσουν τους αντιπάλους τους, ενώ στάθηκαν και άτυχοι, έχοντας δοκάρι με το σκορ στο 1-0.

Καλύτερος ο Εργοτέλης από το ξεκίνημα του ματς, με τους «πράσινους» να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο. Στο 8’, ο Έφορντ σπατάλησε εξαιρετική ευκαιρία, νικήθηκε όμως σε τετ α τετ από το Ραχιώτη. Οι Κρητικοί πίεζαν συνεχώς τους Αρτινούς και στο 35’ κέρδισαν πέναλτι. Ο Κάιπερς ανέλαβε την εκτέλεση, ευστοχώντας για το 1-0 (38’). Ο Καραϊσκάκης βγήκε μπροστά μετά το γκολ και έφτασε σχεδόν στην ισοφάριση, ο Ευαγγέλου ωστόσο στάθηκε άτυχος, καθώς η κεφαλιά που επιχείρησε βρήκε στο δοκάρι (42’).

Δυνατά και στο δεύτερο μέρος οι Ηρακλειώτες, με τον Εφόρντ να απειλεί στο 49’ και στο 55’. Στο 67’, έγινε και το 2-0, με πλασέ του Σταματάκου στην κενή εστία, μετά από λάθος στην άμυνα του Καραϊσκάκη. Ένα λεπτό μετά, ο Κάιπερς ξαναχτύπησε για το 3-0, με ωραίο πλασέ, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να συνέλθουν (68’). Στο 87’, ο Ιατρούδης ολοκλήρωσε το θρίαμβο του Εργοτέλη, κάνοντας το 4-0, με ωραίο σουτ. Το μόνο που κατάφεραν οι Αρτινοί, ήταν να μειώσουν στο τέλος, με πέναλτι του Λουκίνα (92’).

ΣΚΟΡΕΡΣ: Κάιπερς (38’, 68’), Σταματάκος (67’), Ιατρούδης (87’)/ Λουκίνας (92’)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπάτζιος, Πάτας, Μπουρσέλης (71’ Μπούζας), Τσέλιος, Μπουτσάκης (82’ Μπρους), Καϊπερς, Εφόρντ (77’ Ιατρούδης), Σταματάκος
ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Παπαβασιλείου): Ραχιώτης, Παπανίκου, Τσοντάκης, Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Άτσκα (69’ Λουκίνας), Δημητριάδης (58’ Ρανγκέλοφ), Ψιάνος, Κόλλινς, Ευαγγέλου, Κυριάκης (80’ Γούλας)

Διαιτητής: Αντιπαριώτης (Αν. Αττικής)

photo: www.intime.gr

πηγή: liganews.gr