Καβακάς ο «εκλεκτός» της Πύδνας!

Στη λύση του Τίμου Καβακά έχει καταλήξει η διοίκηση της Πύδνας Κίτρους, για να αποτελέσει τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της πιερικής ομάδας, μετά την παραίτηση του Απόστολου Στύλου από το «τιμόνι» του συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «katerinisport», η συμφωνία με τον 44χρονο τεχνικό αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες, με την ομάδα της Πύδνας να θέλει να «γυρίσει σελίδα» και να ξαναμπεί δυνατά στη «μάχη της ανόδου».

Ο Θεσσαλονικός προπονητής έχει βρεθεί στους πάγκους της Βέροιας, του Πλατανιά, της Κέρκυρας, της Καλλονής, της Λάρισας, της Παναχαϊκής, των Τρικάλων, της Λαμίας, του Παναργειακού, των Χανίων, του Αχαρναϊκού και της Χαλκίδας, από όπου παραιτήθηκε στις 5 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, αναμένονται και κάποιες προσθαφαιρέσεις της τελευταίας στιγμής στο ρόστερ της Πύδνας, με την προθεσμία μεταγραφών ελευθέρων ποδοσφαιριστών να εκπνέει σήμερα.

Παίκτης της Πύδνας Κίτρους ο Γούτσιος

Τη φανέλα της Πύδνας Κίτρους θα φορέσει ο Ραφαήλ Γούτσιος. Ο 21χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από το Διαγόρα Σεβαστής και συμφώνησε με τους Κιτριώτες, στους οποίους θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που δεν κατάφερε να βρει χρόνο συμμετοχής στη φετινή σεζόν με το Διαγόρα, έχει περάσει ακόμη από την τσεχική Χράντες Κράλοβε, τον Πιερικό, τη Ζάκυνθο, τον Ρούβα, τον Αιγινιακό, τον Ηρακλή και την Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης.

Η προσθήκη του Γούτσιου, δεν είναι η μοναδική για την Πύδνα Κίτρους, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πιερικό σωματείο είναι πολύ κοντά στη συμφωνία με τουλάχιστον έναν ακόμη αμυντικό.