“Καλή Επιτυχία” στο μεγάλο ραντεβού, στους Λευτέρη Πετρούνα & Βασιλική Μιλλούση

Η Stoiximan με αφορμή την αναχώρηση των πρωταθλητών της γυμναστικής Λευτέρη Πετρούνια (κρίκοι) και Βασιλικής Μιλλούση (δοκός ισορροπίας) για το Ρίο, εύχεται Καλή Επιτυχία στους αθλητές μας και μεταφέρει τις ευχές και τη στήριξη όλων, στην προσπάθεια τους για διάκριση στο μεγάλο αθλητικό ραντεβού.

Με αισιοδοξία και προσδοκίες για μία μεγάλη επιτυχία οι Έλληνες πρωταθλητές της γυμναστικής αναχώρησαν χθες το απόγευμα από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό το Ρίο, όπου από τις 6 & 7 Αυγούστου αντίστοιχα, θα αρχίσουν την περιπέτειά τους στη μάχη των προκριματικών των αθλημάτων τους.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ: “ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ”​

Εξάλλου, λίγες ημέρες νωρίτερα σε εκδήλωση στο κτίριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής η Stoiximan παρουσίασε το συγκινητικό ντοκιμαντέρ για τη ζωή του παγκόσμιου πρωταθλητή των Κρίκων, Λευτέρη Πετρούνια, με τίτλο “Γεννημένος αθλητής”​, με τον κορυφαίο Έλληνα γυμναστή να δίνει το “παρών” στην εκδήλωση και να ευχαριστεί για τη στήριξη και την πρωτοβουλία, επισημαίνοντας πως “όσοι είναι στη Stoiximan τους νιώθω δικούς μου ανθρώπους πλέον”.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν -μεταξύ άλλων- ο πρόεδρος της ομοσπονδίας γυμναστικής, κ. Βασιλειάδης, ο προπονητής του Λευτέρη Πετρούνια, Δημήτρης Ράπτης, το μέλος του ΔΣ του Stoiximan, Γιάννης Σπανουδάκης, ο Διευθυντής Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας της Stoiximan, Πάνος Κωνσταντόπουλος, ο πρόεδρος της 24MEDIA, Δημήτρης Μάρης, η Βασιλική Μιλλούση, ο Κυριάκος Ιωάννου (αμφότεροι αθλητές που ενισχύονται οικονομικά από τον Stoiximan), η Φανή Χαλκιά, όπως επίσης κι εκπρόσωποι του αθλητισμού.

H συνεργασία της Stoiximan με τον Λευτέρη Πετρούνια, ξεκίνησε μέσω του προγράμματος “Υιοθετήστε έναν αθλητή στο δρόμο για το Ρίο”1 1/2 χρονο περίπου νωρίτερα και θα συνεχιστεί (τουλάχιστον) μέχρι το τέλος του 2020, αφού ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής ανανέωσε τη συνεργασία του με την κορυφαία εταιρεία διαδικτυακού στοιχήματος στη χώρα μας.

Η Stoiximan συνεχίζει να υλοποιεί το εκτεταμένο πλάνο δράσης της για την ενίσχυση του ελληνικού αθλητισμού, στηρίζοντας χορηγικά 7 αθλητές και εθνικές ομάδες στο ‘Δρόμο για το Ρίο’, ενώ αποτελεί ακόμα, υπερήφανο υποστηρικτή της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Πηγή: contra.gr