Κοπή Βασιλόπιτας των μελών των αθλητικών σωματείων «Αθλητικό Κέντρο TAEKWON DO Δήμου Ζηρού» και «Αθλητικό Κέντρο TAEKWON DO Άρτας» (pics)

Το Σάββατο 20-01-2018, πραγματοποιήθηκε στο Θεσπρωτικό Δήμου Ζηρού, η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των μελών των αθλητικών σωματείων «Αθλητικό Κέντρο TAEKWON DO Δήμου Ζηρού» και «Αθλητικό Κέντρο TAEKWON DO Άρτας».

Τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων αισθανθήκανε την ανάγκη να δημοσιεύσουν στιγμές από την εορταστική αυτή εκδήλωση, προκειμένου να αναδείξουν την πρωτοβουλία των γονέων-μελών των Συλλόγων τους, να συγκεντρώσουν τρόφιμα, για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ζηρού, μια πρωτοβουλία που συνάδει με τον μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και την καταστατική κοινωνική προσφορά των Συλλόγων τους.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο αντιδήμαρχος Δήμου Ζηρού κ. Ρεμπής, ενώ η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ζηρού κ. Ξώνα, η οποία διαχειρίζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο, παρέλαβε τα τρόφιμα και με επιστολή της ευχαρίστησε τους γονείς και τα παιδιά των Συλλόγων για την κοινωνική τους ευαισθησία και έκανε γνωστό ότι για σοβαρούς προσωπικούς λόγους, δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην εορταστική τους εκδήλωση.

Τα δύο φίλαθλα αθλητικά σωματεία που βρίσκονται υπό την προπονητική καθοδήγηση του κυρίου Βασίλειου Τσιάτσου και ομάδας συνεργατών του, επέλεξαν αυτή τη φορά το Θεσπρωτικό, ευχαριστώντας κυκλικά κάθε φορά τους κατοίκους των περιοχών, που δραστηριοποιούνται τα σωματεία, ήτοι Φιλιππιάδα, Θεσπρωτικό, Άρτα και Άγιος Σπυρίδωνας.

Δια μέσου του ρεπορτάζ μας, καλούμε όλα τα αθλητικά σωματεία της περιοχής μας, να αγκαλιάσουν το νεοσύστατο θεσμό των Κοινωνικών Παντοπωλείων όλων των Δήμων της Περιφέρειας Ηπείρου, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την κοινωνική υπόσταση του αθλητισμού.