Κ. Ζδράβος: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα να βάζουμε στόχους»

Το νέο απόκτημα του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου Κωνσταντίνος Ζδράβος παραχώρησε συνέντευξη στο sportime24.gr, όπου μίλησε για τη νέα σεζόν, τους συμπαίκτες του, αλλά και την καλοκαιρινή προετοιμασία του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά, μεταξύ άλλων, ανέφερε:

Για τη νέα σεζόν:

«Ξεκινήσαμε με φιλοδοξίες αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα να βάζουμε στόχους πέρα από την παραμονή της ομάδας. Από εκεί και πέρα αν καταφέρουμε να την πετύχουμε όσο  το δυνατόν νωρίτερα θα προσπαθήσουμε να κοιτάξουμε και ακόμα ψηλότερα».

Για την καλοκαιρινή προετοιμασία:

«Όλα κυλάνε κατ ευχήν μέχρι στιγμής, γίνεται πολύ καλή  δουλειά σε επαγγελματικά πρότυπα και ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιος τραυματισμός».

Για τις συνθήκες που συνάντησε στην ομάδα:

«Οι συνθήκες δεδομένων των πολλών δυσκολιών που υπάρχουν στην κατηγορία είναι ιδανικές για όλα τα παιδιά να παίξουν ποδόσφαιρο και να κάνουν αυτό που αγαπούν».

Για τους συμπαίκτες του στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου:

«Το κλίμα που συναντήσαμε ήταν εξ αρχής πολύ όμορφο και το μεγαλύτερο μερίδιο έχουν  τα παιδιά που ήταν από πέρυσι εδώ και μας αγκάλιασαν από την πρώτη μέρα. Όλοι οι καινούργιοι  παίχτες που ήρθαν φέτος θεωρώ πως έχουμε προσαρμοστεί ήδη και μεγαλώσαμε την παρέα που ήδη υπήρχε».