«Λευκή» ισοπαλία για την Α.Ε.Π. Καραγιαννίων κόντρα στον Εθνικό Φιλιππιάδας (φωτογραφίες)

Χωρίς σκορ (0-0)  τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα στην Α.Ε.Π. Καραγιαννίων και τον Εθνικό Φιλιππιάδας, το απόγευμα της Κυριακής.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής Κατηγορίας (3ος Όμιλος).

Μπροστά σε περίπου 100 φιλάθλους και την θερμοκρασία να κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα, η Α.Ε.Π. Καραγιαννίων φιλοξένησε στην έδρα της τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Από τη μία οι γηπεδούχοι είχαν στόχο να πάρουν τη νίκη, ούτως ώστε να επιστρέφουν στα θετικά αποτελέσματα, ενώ από την άλλη ο Εθνικός Φιλιππιάδας έπαιξε και για την ισοπαλία.

Μπορεί οι παίχτες του κύριου Σαμαρά να δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Μολώνη, αλλά δεν κατάφεραν τελικά να στείλουν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα έχοντας μάλιστα και δύο δοκάρια, με τους φιλοξενούμενους να περιορίζονται για μεγάλο χρονικό διάστημα σε παθητικό ρόλο, δείχνοντας έτσι τις διαθέσεις τους για το ματς.

Στο παιχνίδι μάλιστα βγήκαν και τρεις κόκκινες κάρτες από το τσεπάκι του κύριου Πολυχρόνη, αφού η Α.Ε.Π. Καραγιαννίων τελείωσε με εννιά παίχτες, με τους Ίττη και Ντούκα να αντικρίζουν τις κόκκινες κάρτες. Από τον Εθνικό Φιλιππιάδας αποβλήθηκε ο Γατσέλος.

Έξι τελικές μπόρεσε να κάνει η Α.Ε.Π., ενώ μόλις μία τελική έκανε η ομάδα της Φιλιππιάδας.

Στο 6ο λεπτό ο Μπατμάς θα δοκιμάσει το πόδι του, με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό και να φεύγει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, σε κόρνερ. Από την εκτέλεση στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Σαββίδης θα πιάσει την κεφάλια με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης και πάλι ο δραστήριος Μπατμάς, θα πιάσει δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Μολώνη να δηλώνει παρών, αποκρούοντας την μπάλα. Στο 33ο λεπτό θα έρθει η πρώτη καλή στιγμή για τον Εθνικό Φιλιππιάδας, με τον Cjapi να βγαίνει τετ α τετ μετά από λάθος της άμυνας, να κάνει το πλασέ αλλά ο Βίδρας θα σώσει την ομάδα του αποκρούοντας.

Στο 34’ ο Παναγιωτίδης για λογαριασμό της Α.Ε.Π. Καραγιαννίων θα κάνει ένα ξαφνικό σουτ, με τον Μολώνη να αποκρούει δύσκολα και την μπάλα να χτυπάει στο κάθετο δοκάρι της εστίας και να διασχίζει παράλληλα την γραμμή του τέρματος. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση το πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και από τις δύο ομάδες, με την Α.Ε.Π. Καραγιαννίων να πιέζει και τον Εθνικό Φιλιππιάδας να προσέχει περισσότερα τα αμυντικά του καθήκοντα. Στο 47ο λεπτό και πάλι ο Παναγιωτίδης θα κάνει το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα θα κοντράρει σε αμυντικό, θα φτάσει στον Χαματάι, ο οποίος από κοντινή απόσταση θα χάσει μεγάλη ευκαιρία, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο 76ολεπτό οι «Πόντιοι» θα μείνουν με δέκα παίχτες, αφού ο Ίττης θα αντικρίσει δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμετρήσεις και θα αποβληθεί, αφού σταμάτησε αντεπίθεση της Φιλιππιάδας.

Δέκα λεπτά αργότερα (86ο λεπτό) από την κόκκινη κάρτα, ο Burdujan θα δοκιμάσει το πόδι του έξω από την περιοχή, με την μπάλα να βρίσκει το κάθετο δοκάρι της εστίας και να απομακρύνεται στη συνέχεια. Στο 91ολεπτό και ενώ τα νεύρα ήταν εμφανέστατα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ο Ντούκα είχε λογομαχία με ποδοσφαιριστή της Φιλιππιάδας, όπου σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια, με τα «γαλλικά» να δίνουν και να παίρνουν.

Αποτέλεσμα αυτής της σύρραξης ήταν η κόκκινη κάρτα για τον ποδοσφαιριστή της Α.Ε.Π. Καραγιαννίων, ο οποίος αποβλήθηκε για την συμπεριφορά του, με τον φιλοξενούμενο παίχτη να την «γλιτώνει». Στο 92ο λεπτό ο Γατσέλος από πλευράς Εθνικού, αντίκρισε και αυτός κόκκινη κάρτα, για καθυστέρηση, με τον διαιτητή να τον αποβάλει με δεύτερη κίτρινη.

Με αυτόν τον τρόπο τελείωσε και η αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Έτσι η Α.Ε.Π. Καραγιαννίων έφτασε τους 19 βαθμούς και παρέμεινε στην 7η θέση, ενώ ο Εθνικός Φιλιππιάδας έφτασε τους 13 και βρίσκεται στην 10η θέση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Α.Ε.Π. Καραγιαννίων: (Σαμαράς) Βίδρας, Σβίρος, Σαββίδης, Ντούκα, Κοτζατίσογλου, Παναγιωτίδης, Ίττης, Ακριτίδης, Burdujan, Χαματάι, Μπατμάς (73’ Πασχαλίδης)

Εθνικός Φιλιππιάδας: Μολώνης, Δανάς, Χρήστου, Δημούλας (90’ Ντούσκας), Παπαρούνης, Γατσέλος, Καραγκούνης (58’ Αντωνιάδης), Μαλλάτος, Κούσης (87’ Σιώρος), Μανιώτης, Cjapi (86’ Korreshi)

Διαιτητής: Πολυχρόνης

Βοηθοί: Βρούζος | Θεοδώρου

Δείτε τις φωτογραφίες του www.top-sport.gr:

Επιμέλεια – Ρεπορτάζ: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr