Λ. Λαμπρόπουλος: Πάμε για τη νίκη σε κάθε αγώνα, στο τέλος ο απολογισμός!

Ο Λάμπρος Λαμπρόπουλος είναι ένα νέο παιδί το οποίο αγαπά πολύ το ποδόσφαιρο και προσπαθεί μέσα από την σκληρή και καθημερινή δουλειά να βελτιώνεται ώστε να φτάσει σε ένα υψηλό επίπεδο τα επόμενα χρόνια. Από τον Οκτώβριο  ανήκει στο δυναμικό του Αμβρακικού Βόνιτσας, είναι μεσοεπιθετικός, έχει περάσει από Νέα Ιωνία, Ηλιούπολη, Καπανδρίτι, Κορωπί και Βarnet FC.

14962946_10209354542313195_928741007_n

Ο Λάμπρος Λαμπρόπουλος σε αποκλειστική του συνέντευξη στο sportime24.gr μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία της νέας του ομάδας, αλλά και τους στόχους της στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Sportime24: Λάμπρο θα ήθελα να μας πεις δύο λόγια για σένα, ώστε να σε γνωρίσει ακόμη καλύτερα ο κόσμος. Από ποιες ομάδες έχεις περάσει μέχρι να έρθεις στον Αμβρακικό Βόνιτσας;

Λάμπρος Λαμπρόπουλος: Έχω αγωνιστεί στην Νέα Ιωνία, την Ηλιούπολη, το Καπανδρίτι, το Κορωπί, και έχω περάσει κάποιο καιρό στην Αγγλία στο βόρειο Λονδίνο για την Βarnet.

Sportime24: Το ντεμπούτο σου με τη φανέλα του Αμβρακικού συνδυάστηκε με γκολ αλλά και αποβολή. Δυο λόγια για αυτό το ματς.

Λάμπρος Λαμπρόπουλος: Εντάξει το ματς ήταν περίεργο ειδικά για εμένα γιατί καλά καλά δεν ήξερα ακόμα τους συμπαίκτες μου. Δυστυχώς αποβλήθηκα και δεν μπόρεσα να βοηθήσω παραπάνω την ομάδα μου ενώ είχαμε ένα καλό momentum, όσο για το ότι σκόραρα δεν έχει μεγάλη σημασία εφόσον δεν συνοδεύτηκε με ένα θετικό αποτέλεσμα για εμάς.

Sportime24: Πως κρίνεις την πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής;

Λάμπρος Λαμπρόπουλος: Εντάξει εγώ είμαι πολύ λίγες ημέρες στην ομάδα και δεν έχω πλήρη άποψη για τα προηγούμενα ματς το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δουλεύουμε σε πολύ καλές συνθήκες και κρίνοντας από αυτό θεωρώ ότι μας αδικούν κάποια αποτελέσματα.

Sportime24:  Αυτό που βλέπουμε είναι πως όσο περνάει ο καιρός, ο χρόνος είναι υπέρ σας. Έχει αλλάξει κάτι, γιατί βλέπουμε πως η ομάδα σημειώνει και μεγάλες νίκες όπως αυτή με τον ΠΑΣ Πρέβεζα..

Λάμπρος Λαμπρόπουλος: Όπως είπα και πριν έχουμε πολύ καλές συνθήκες και αυτό μας βοηθάει όλους. Πέρα από αυτό όμως όλοι οι άνθρωποι που είναι γύρω από την ομάδα ενδιαφέρονται και αφιερώνουν χρόνο καθημερινά. Γι’ αυτό είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα πηγαίνει ολοένα και καλύτερα. Η διοίκηση και ο προπονητής κάνουν πραγματικά καλή δουλειά.

Sportime24: Πόσο δύσκολο ήταν για σένα να πάρεις την απόφαση να φύγεις από την Αθήνα και να έρθεις σε ένα άγνωστο μέρος για σένα;

Λάμπρος Λαμπρόπουλος: Σίγουρα ήταν κάτι άγνωστο για εμένα αλλά οι άνθρωποι της ομάδας και οι συμπαίκτες μου με έκαναν να νιώσω σαν το σπίτι μου από την πρώτη στιγμή και μου έκαναν πολύ πιο εύκολη την προσαρμογή μου.

Sportime24: Βλέποντας μέχρι στιγμής τις ομάδες που είναι ψηλά, θεωρείς πως υπάρχει το μεγάλο φαβορί;

Λάμπρος Λαμπρόπουλος: Όπως είπα και πριν δεν έχω πλήρη εικόνα για τις ομάδες ακόμα. Νομίζω ότι δεν απέχουν πολύ οι ομάδες μεταξύ τους, αλλά εκτός από αυτό είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα να πούμε για φαβορί

Sportime24: Αν θα σε ρωτούσα με τι θα είσαι ευχαριστημένος στο τέλος της χρονιάς και για εσένα, αλλά και για την ομάδα τι θα μου έλεγες;

Λάμπρος Λαμπρόπουλος: Εντάξει εμείς πρώτα από όλα κοιτάμε να είμαστε μια οικογένεια με τα παιδιά και να έχουμε καλό κλίμα. Από κει και πέρα κάνουμε πάρα πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις και θέλουμε να βγάλουμε αυτά τα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Έχουμε πει όλοι μαζί να κοιτάμε όλα τα ματς ένα ένα και να δίνουμε το 200% κάθε φορά για την ομάδα, την διοίκηση, τον προπονητή, και τον κόσμο που τον θέλουμε κοντά μας και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να βοηθήσω την ομάδα με οποιονδήποτε τρόπο μου ζητηθεί από τον προπονητή μου.