Λ. Μπακάλης: «Ήταν έξι υπέροχα χρόνια»

Αποχαιρετιστήρια δήλωση προς την ομάδα του Ρήγα Φεραίου, έδωσε στη δημοσιότητα ο Λάκης Μπακάλης, με αφορμή την αποχώρησή του από την ομάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός πήρε την απόφαση αυτή μετά από έξι χρόνια παρουσία στον πάγκο του συλλόγου από το Βελεστίνο.

Αναλυτικά στη δήλωσή του αναφέρει:

«Μετά από έξι χρόνια συνεχούς παρουσίας στην τεχνική ηγεσία του Ρήγα Φεραίου αποφάσισα να αποχωρήσω. Φεύγω με γεμάτα συναισθήματα από την ομάδα, αφού σε κάθε σεζόν πετυχαίναμε το στόχο μας, προσθέτοντας θετικά στοιχεία στο παιχνίδι μας και ανεβαίνοντας αγωνιστικό επίπεδο. Παράλληλα, εισέπραξα την αγάπη των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάστηκα, αλλά και των απλών φιλάθλων.

Ήταν έξι υπέροχα χρόνια στα οποία ο Ρήγας Φεραίος καθιερώθηκε ως σταθερή αξία στη Γ’ Εθνική. Με παιδιά που αποτέλεσαν τον βασικό κορμό, όπως τον Σπαθή, τον Βουραζέρη, τον Χατζή, τον Αλεξίου, τον Γουτούλη, τον Στ. Μπακάλη, τον Τσουμπέκο, τον Χατζηαθανασίου δουλέψαμε πολύ καλά, ενώ το ίδιο συνέβη και με όλους τους παίκτες που πέρασαν από την ομάδα. Κάποιοι εξ αυτών αγωνίζονται πλέον σε ανώτερες κατηγορίες και αυτό φυσικά με χαροποιεί.

Θεωρώ πολύ σημαντικό το ότι από πίσω έρχεται μία χρυσή φουρνιά με ταλαντούχα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2001-02 και τα οποία πήραν το βάπτισμα του πυρός στις τελευταίες αγωνιστικές. Μελλοντικά ο Ρήγας Φεραίος μπορεί να στηριχθεί σε αυτά, ώστε να εξακολουθήσει να αποτελεί τον καλύτερο αθλητικό πρεσβευτή του Βελεστίνου σε όλη την Ελλάδα.

Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα να είμαι δίκαιος με τους παίκτες, πάντα με γνώμονα το αγωνιστικό συμφέρον του Ρήγα. Αν αδίκησα κάποιους, τους ζητώ συγγνώμη. Οφείλω να τους ευχαριστήσω για τις ώρες που δουλέψαμε μαζί που πραγματικά ήταν ευχάριστες, διότι είχα να κάνω με άριστους χαρακτήρες. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου τα μέλη των εκάστοτε διοικήσεων του συλλόγου. Η συνεργασία μας ήταν άψογη και ποτέ δεν μου έγινε η οποιαδήποτε παρεμβολή στο έργο μου. Τέλος, να ευχαριστήσω και τον υπέροχο κόσμο του Ρήγα Φεραίου, που ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα σε αυτή την υπέροχη εξαετία».