Με το LIV-2 πάει η SsangYong στο Παρίσι!

Στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι, η SsangYong θα παρουσιάσει το πρωτότυπο LIV-2, ένα μεγάλο premium SUV που δίνει μια πρώτη εντύπωση για το νέο της μοντέλο που θα παρουσιαστεί το 2017.

LIV2_teaser_FRQ_low

To LIV-2 αποτελεί την εξέλιξη του πρωτότυπου LIV-1, που είχε παρουσιαστεί το 2013, στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σεούλ και το όνομά του προέρχεται από τις λέξεις Limitless Interface Vehicle, που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνουν ένα όχημα με απεριόριστες δυνατότητες, έτσι όπως προκύπτουν από τις νέες τεχνολογίες που θα διαθέτει.

LIV2_teaser_SIDE_low

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο που αποτελεί το τελευταίο βήμα πριν την επίσημη παρουσίαση του νέου μοντέλου της SsangYong με τον εσωτερικό κωδικό Y400 -που αντιστοιχεί στο Rexton- και θα παρουσιαστεί στα μέσα του επόμενου έτους. Η εξωτερική του σχεδίαση ασπάζεται τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της κορεάτικης φίρμας.

LIV2_teaser_RRQ_low

Το SsangYong LIV-2 θα εξοπλίζεται με έναν κινητήρα ντίζελ 2,2 λίτρων, προδιαγραφών Euro 6, που σύμφωνα με τον Κορεάτη κατασκευαστή θα εξασφαλίζει δύναμη και οικονομία, όπως και με ένα νέο μοτέρ βενζίνης 2.0 λίτρων με turbo και άμεσο ψεκασμό καυσίμου.

LIV-2_teaser_Interior_low

Σύμφωνα με την εταιρεία, το πρωτότυπο μοντέλο θα εξοπλίζεται με πλήθος καινοτόμων τεχνολογιών ασφαλείας, ενώ στο εσωτερικό του θα βρίσκονται πολλά στοιχεία που σηματοδοτούν την αίσθηση της σύγχρονης πολυτέλειας, καθώς και πολλές τεχνολογίες συνδεσιμότητας και επικοινωνίας.

Πηγή: automoto.com.gr