Με 26 η πρώτη στην Άρτα (pics)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (21/07) η πρώτη προπόνηση της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.
Η ομάδα μας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Football League. Οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Καραϊσκάκης ξεκίνησαν την προετοιμασία με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο των Αγίων Αναργύρων Άρτας. Από αύριο Κυριακή (22/07) θα πραγματοποιούνται καθημερινά διπλές προπονήσεις (πρωί και απόγευμα), ενώ το διάστημα 29 Ιουλίου – 13 Αυγούστου η ΑΕ Καραϊσκάκης θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στη Βασιλίτσα Γρεβενών.
Το τεχνικό επιτελείο αποτελείται από τους: Σάκη Παπαβασιλείου (προπονητής), Βαγγέλης Τζιάρρας (γυμναστής), Κώστας Ρώσσιος (προπονητής τερματοφυλάκων) και Δημήτρης Σφήκας (βοηθός προπονητή και προπονητής Κ19). Φυσικοθεραπευτής – μασέρ της ομάδας είναι ο Δημήτρης Κουτρούμπας και φροντιστής ο Δημήτρης Θεοδωρής.
Στην «πρώτη» της ΑΕ Καραϊσκάκης στο γήπεδο ήταν 26 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για 17 επαγγελματίες, τους: Μούτσα Γιώργο, Παππά Δημήτρη, Στεφανάκο Μανώλη, Καπία Στέφανο, Καραγιαννίδη Τέλη, Χρούσιελ Σεμπάστιαν, Καψάλη Μάριο, Μπεκατώρο Αλέξανδρο, Παναγιώτου Σταύρο, Παπανίκου Νίκο, Μασούρα Αλέξανδρο, Χούσο Μάριο, Ψιάνο Στέργιο, Γυφτοκώστα Νίκο, Κυριάκη Δημήτρη, Ματθαίου Νικόλα, Παπαδόπουλο Χρήστο. Πέντε ποδοσφαιριστές από την Κ20 του Συλλόγου, τους: Βασίλα Θωμά, Βλάχο Χρήστο, Θεμελή Νίκο, Κούση Αλέξανδρο και Μαργώνη Άκη, καθώς και τέσσερις υπό δοκιμή παίκτες.