Μοιρασιά στη Σπάρτη (1-1)

Χωρίς νίκη για πέμπτο ματς παρέμειναν οι Λάκωνες, που αναδείχτηκαν ισόπαλοι με την ΠΑΕ Καραϊσκάκης, δεχόμενοι γκολ στις καθυστερήσεις.

photo: www.intime.gr

Άτυχη στάθηκε η Σπάρτη, καθώς κρατούσε τη νίκη μέχρι το 92′, αλλά ισοφαρίστηκε από τον Καραϊσκάκη για το τελικό 1-1.

Χωρίς κάτι ουσιαστικό κύλησαν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τη Σπάρτη να απειλεί πρώτη με την κεφαλιά του Τριανταφυλλάκου στο 26′, μετά από σέντρα του Ράντι. Στο 29′ οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μακρυωνίτη να διώχνει το σουτ του Μπεκατώρου και τη μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι πριν περάσει κόρνερ. Μία κεφαλιά του Οικονομόπουλου στο 41’, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ράντι, δεν βρήκε στόχο, στην τελευταία φάση του ημιχρόνου.

Με ακυρωθέν γκολ για τη Σπάρτη ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, με τον Ράνο να νικά με κεφαλιά τον Μέλκα, αλλά να δίνεται επιθετικό φάουλ. Στο 65′ το σουτ του Λουκίνα έφυγε άουτ , όπως και η κεφαλιά του Γραικού, στην απάντηση της Σπάρτης, δύο λεπτά μετά. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 68′, με τον Ράντι να κάνει το 1-0 με σουτ. Στο 82′ ο Ράνος είχε μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει το ματς για την ομάδα του, όμως από καλή θέση δεν κατάφερε να σκοράρει. Έτσι στις καθυστερήσεις ήρθε η ισοφάριση με κεφαλιά του Ευαγγέλου, έπειτα από σέντρα του Κυριάκη, για το τελικό 1-1.

ΣΚΟΡΕΡ: 68′ Ράντι – 90+2′ Ευαγγέλου.

Σπάρτη (Γιώργος Πολυμενέας): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Οικονομόπουλος, Σάββα, Σανδραβέλης, Τσιμότζι (81′ Δονδοτσάκης), Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Ράνος, Ράντι, Γραικός.

ΠΑΕ Καραϊσκάκης (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Μακρής, Χούσος, Ψιάνος (73′ Ευαγγέλου), Μακρίδης, Δημητριάδης (70′ Κυριάκης), Λουκίνας.

Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθηνών)

πηγή: liganews.gr