Νέα πρόταση από την Peugeot στα ελαφρά επαγγελματικά

Το νέο Peugeot Expert είναι η νέα πρόταση της Peugeot στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων. Το νέο μοντέλο από τη σχεδίαση εμπνευσμένη από το νέο 2008 SUV, την κορυφαία ποιότητα, την πρακτικότητα που υπόσχεται και όλα τα πλεονεκτήματα που διασφαλίζει η μεταβλητή πλατφόρμα EMP2: τη συμπαγή δομή, την υψηλή ποιότητα κατασκευής, τους πρακτικούς χώρους, το μειωμένο βάρος και τους αποδοτικούς κινητήρες που εκπέμπουν ιδιαίτερα χαμηλούς ρύπους, δηλαδή στα 133 γρ. CO2 ανά χιλιόμετρο.

Expert low

Είναι ένα μοντέλο που σύμφωνα με την εταιρεία εισάγει νέες καινοτομίες στην επαγγελματική κατηγορία, όπως είναι οι ηλεκτρικά ανοιγόμενες συρόμενες πλαϊνές πόρτες, το έξυπνο σύστημα αποθήκευσης Moduwork, το σύστημα αυτόνομης πέδησης Active Safety Brake, το ολοκληρωμένο πακέτο υποβοήθησης στάθμευσης VisioPark και την διασυνδεμένη 3D πλοήγηση σε πραγματικό χρόνο.

To νέο Peugeot Expert προσφέρει μέγιστο ωφέλιμο φορτίο στα 1.400 κιλά και θα διατίθεται σε τρία μήκη αμαξωμάτων: από τη νέα έκδοση Compact των μόλις 4,6 μέτρων, μέχρι την μεγαλύτερη των 5,3 μέτρων. Είναι ένα βαν που θα λύσει τα χέρια του επαγγελματία στην πόλη, με χαμηλό ύψος στα 1,9 μέτρα, ενώ προσφέρει ασφάλεια, αποσπώντας την κορυφαία αξιολόγηση με 5 αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP.

Πηγή: automoto.com.gr