Νέες Vespa Primavera και Vespa Sprint

Vespa primavera touring 50-125-150 marrone 3-4antDX 3

Η Vespa παρουσίασε τις ολοκαίνουργιες εκδόσεις των Primavera και Sprint, οι οποίες εφοδιάζονται με τον επίσης νέο κινητήρα Piaggio i-Get, που υπόσχεται βελτιστοποιημένες επιδόσεις, χαμηλότερο κόστος λειτουργίας, ελάχιστο θόρυβο και μέγιστη απόδοση. Οι Vespa Primavera και Vespa Sprint διαθέτουν επίσης πλουσιότερο πακέτο αξεσουάρ και ABS στο βασικό εξοπλισμό.

Vespa Primavera Euro4 (8)

Οι νέες εκδόσεις των Vespa Primavera και Vespa Sprint, των δύο «μικρόσωμων» Vespa, απόγονων του θρυλικού «Vespino» που γοήτευσε στη δεκαετία του ’60 ξεχωρίζουν χάρη στο πλούσιο πακέτο εξοπλισμού, που περιλαμβάνει μια πολύ βολική υποδοχή USB στο ντουλάπι του πίσω μέρους της ποδιάς και το σύστημα πέδησης ABS στο βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων 125 και 150 κ.εκ. Η πιο σημαντική καινοτομία βέβαια παραμένει ο κινητήρας Piaggio i-Get Euro4.

VespaSprint S 50-125-150 grigio TitanioLatDX_bianco

Είναι τετράχρονος, αερόψυκτος κινητήρας 125 ή 150 κ.εκ., με ηλεκτρονικό ψεκασμό και σύστημα χρονισμού 3 βαλβίδων. Κάθε λεπτομέρεια, από την εξάτμιση έως τον εσωτερικό σχεδιασμό του καλύμματος της τελικής μετάδοσης, έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει ομαλή, αθόρυβη και άνετη οδήγηση. Το σύστημα ψεκασμού έχει βελτιστοποιηθεί και βελτιωθεί όσον αφορά την αποτελεσματικότητα, ενώ η Ηλεκτρονική Μονάδα Ελέγχου διαθέτει πλέον αισθητήρα βαρομετρικής πίεσης που εγγυάται βέλτιστη καύση, κάθε φορά, σε κάθε υψόμετρο και σε οποιεσδήποτε συνθήκες χρήσης. .

Πηγή: automoto.com.gr