Νέο KYMCO People S με σύνδεση στο Internet!

People S 2016_00002

Σε δύο εκδοχές παρουσίασε στο Μιλάνο η KYMCO το νέο της σκούτερ People S, μία στα 125 και μία στα 150 κ.εκ. Το νέο δίτροχο της KYMCO χαρακτηρίζεται για τον πλούσιο εξοπλισμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής και υλικών, πληροί τις προδιαγραφές εκπομπής ρύπων Euro4, ενώ ξεχωρίζει για την πρωτοποριακή του δυνατότητα να συνδέεται στο διαδίκτυο και να παρέχει στον αναβάτη του πλήρη συνδεσιμότητα με κοινωνικά δίκτυα αλλά και σημαντικές πληροφορίες όπως χάρτες, σταθμοί ανεφοδιασμού κ.α.

People S 2016_00011

Ο κινητήρας και των δύο εκδόσεων είναι τετραβάλβιδος, ενός κυλίνδρου και παράγει ισχύ 11 ίππων για την έκδοση των 125 κ.εκ. και 13 ίππων στην εκδοχή των 150 κ.εκ.

People S 2016_00039

Το πλαίσιο του νέου σκούτερ της KYMCO έχει ανασχεδιαστεί με στόχο την αύξηση της ακαμψίας, η εμπρός ανάρτηση αποτελείται από τηλεσκοπικό πιρούνι, ενώ στην πίσω ανάρτηση του διπλού αμορτισέρ προσφέρονται τρεις επιλογές για την προφόρτιση. Στον τομέα της πέδησης έχουμε δισκόφρενα μπροστά και πίσω, ενώ παρόν είναι και το σύστημα ABS.

People S 2016_00017

Και ενώ όλα τα παραπάνω αποτελούν μια σημαντική εξέλιξη, το νέο σκούτερ της KYMCO ξεχωρίζει ιδιαιτέρως για τη δυνατότητα συνδεσιμότητας του μέσω της πλατφόρμας “Noodoe”. Μέσω αυτής και της οθόνης στα όργανα του People S, ο αναβάτης μπορεί να προσαρμόσει την εμφάνιση στα δικά του γούστα, να λάβει ενημερώσεις από το λογαριασμό του στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα αλλά και να μάθει πού βρίσκεται το επόμενο βενζινάδικο.

People S 2016_00046

Επιπλέον, μέσω του GPS του κινητού του, ο ιδιοκτήτης είναι σε θέση να ξέρει ανά πάσα στιγμή πού έχει αφήσει το σκούτερ του και ίσως στο μέλλον να μπορεί να το εντοπίσει ακόμα και σε περίπτωση κλοπής… Ποιος ξέρει τι έχουμε ακόμα να δούμε…

Πηγή: automoto.com.gr