Νίκησε και ελπίζει για παραμονή η Δόξα Ωρωπού

Η Δόξα Ωρωπού πήρε σπουδαία νίκη με 4-0 επί του Αμβρακικού Βόνιτσας και αύξησε τις ελπίδες της για παραμονή στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Με τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα Ωρωπού πήρε μεγάλη νίκη επί του Αμβρακικού Βόνιτσας, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην Α΄ κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά από την αρχή και πίεσαν για το γκολ που θα τους «έλυνε» τα πόδια, το οποίο και σημείωσαν στο 54΄ με τον Δημητριάδη.

Στο 67΄ ο Νταλιάρδας με σουτ έκανε το 2-0, και στο 77΄ ο Παπακίτσος άνοιξε κι άλλο την «ψαλίδα» στο σκορ ενώ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε στο 79ο λεπτό το τελικό 4-0.

Η Δόξα Ωρωπού είχε και ένα δοκάρι στο 37΄ με τον Δημητριάδη.

Διαιτητής: Αλεξανδρόπουλος

Βοηθοί: Τσόγκας-Ντόμαρης

Δόξα Ωρωπού (Βλάσσης Ναστούλης): Καστρινάκης, Μουρεχίδης, Babi, Ντόντης, Νταλιάρδας (78΄Τουμανίδης), Λιόντης (84΄Ναστούλης Ι.), Παπακίτσος, Δημητριάδης (87΄Ναστούλης Ν.), Λύγκουρης, Μαργέτης, Μαντούσης.

Αμβρακικός Βόνιτσας (Ηρακλής Στασινός): Παχής, Ριστάνης, Γεωργαλής, Καρπούζος, Τσόκας, Φούρλης (16΄λ.τρ.Τσαβαλάς), Παληογιάννης, Χασακής (75΄Ζήκας), Ρέπας, Μπεκιάρης, Γκολάκου.