ΝΕΟΙ: ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας – Πανσερραϊκός 5-1

Εκπληκτική εμφάνιση και νίκη για τους Νέους (Κ19) της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Football League Νέων.
Η ομάδα του Δημήτρη Σφήκα αγωνιζόμενη για πρώτη φορά στο δημοτικό γήπεδο Αγίων Αναργύρων συνέτριψε με 5-1 τον Πανσερραϊκό, ο οποίος βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας (είχε δεχτεί εννέα τέρματα μέχρι πριν τον αγώνα). Η ομάδα Νέων της ΠΑΕ Καραϊσκάκης ξεκίνησε εντυπωσιακά την αναμέτρηση, ήταν αποτελεσματική στην επίθεση και από το πρώτο εικοσάλεπτο είχε «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη, αφού προηγούνταν με 4-0!
Το φιλμ του αγώνα:
Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
8΄. Σουτ του Πέτρου έξω από ην περιοχή, απομάκρυνε ο Μπούκας.
ΓΚΟΟΟΛ 1-0 στο 10΄. Μετά από γύρισμα του Καψάλη από δεξιά, ο Κούσης έκανε το κοντρόλ και από κοντά με σουτ στην απέναντι γωνία σκόραρε για το 1-0.
ΓΚΟΟΟΛ 2-0 στο 12΄. Ο Βλάχος εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα μετά από λάθος διώξιμο έφτασε στον Κούση, ο οποίος γύρισε στον Άτσκα, με τον τελευταίο να σκοράρει με κοντινό πλασέ.
ΓΚΟΟΟΛ 3-0 στο 15΄. Ωραία εκτέλεση κόρνερ του Βλάχου από την δεξιά πλευρά, ο Άτσκα πιο ψηλά απ’ όλους και με κεφαλιά σημειώνει το τρίτο γκολ.
ΓΚΟΟΟΛ 4-0 στο 21΄. Ασταμάτητοι! Φάουλ του Βλάχου λίγο πιο κάτω από το χώρο του κέντρου, ο Κούσης με γυριστή κεφαλιά σκοράρει για το 4-0.
23΄. Σέντρα του Μαργαρίτη στην περιοχή και κεφαλιά του Πέτρου, μπλόκαρε ο Μπούκας.
25΄. Ξαφνικό μακρινό σουτ από τον Κούση, δεν ανησύχησε τον Μυσιρλή.
33΄. Σουτ του Μαργώνη λίγο έξω από την περιοχή, πέρασε άουτ.
34΄. Ωραίο σουτ από τον Μαργώνη εκτός περιοχής, έδιωξε ο πορτιέρο του Πανσερραϊκού.
37΄. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βλάχου από μακρινή απόσταση, έβγαλε σε κόρνερ ο Μυσιρλής.
38΄. Μετά την εκτέλεση κόρνερ και φάση διαρκείας, σουτ του Καζέλη βρήκε σε σώμα, χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και πέρασε κόρνερ.
Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
55΄. Σε αντεπίθεση, πλάσε του Πέτρου έβγαλε σωτήρια ο Μπούκας.
57΄. Ωραίο σουτ από τον Πέτρου, έδιωξε στη γωνία του σε κόρνερ ο Μπούκας.
59΄. Σουτ του Μαργώνη εκτός περιοχής, πέρασε άουτ.
ΓΚΟΟΟΛ 5-0 στο 63΄. Απευθείας δυνατή εκτέλεση φάουλ του Μαργώνη από έξω αριστερά θέση, η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα για το 5-0.
67΄. Μετά από κόρνερ του Βλάχου, κεφαλιά του Βασίλα έφυγε άουτ.
74΄. Διπλή σημαντική ευκαιρία με Μακούση και Σαρέγκο, έδιωξε δύο φορές στη γραμμή ο Βλάχος.
88΄. Σουτ του Μαργώνη εκτός περιοχής, άουτ η μπάλα.
ΓΚΟΛ 5-1 στο 90΄. Οι φιλοξενούμενοι σημειώνουν το γκολ της τιμής, μετά από ωραία σέντρα του Σαρέγκου, ο Βουδουρίδης σκοράρει από κοντά για το τελικό σκορ.
Σκόρερ: Κούσης (10΄, 21΄), Άτσκα (12΄, 15΄), Μαργώνης (63΄) / Βουδουρίδης (90΄).
Κίτρινες κάρτες: Βασίλας, Καζέλης / Καπτέλι, Μπουτάκογλου.
Διαιτητής: Αθανασίου Χαράλαμπος (ΕΠΣ Άρτας).
Βοηθοί: Μάνος Δημήτριος – Λάμπρου Χαρίλαος (ΕΠΣ Άρτας).
Παρατηρητής διαιτησίας: Γεωργάκης Γεώργιος (ΕΠΣ Ηπείρου).
Κ19 ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας (Δημήτρης Σφήκας): Μπούκας (71΄ Νίκου), Καψάλης (75΄ Τσίρκας), Χρούσιελ (λ.τρ. 5΄ Κρίκας), Άτσκα, Μήτσιος, Βασίλας, Καζέλης (66΄ Ζοτάι), Χύσο, Κούσης (60΄ Δίπλας), Μαργώνης, Βλάχος.
Κ19 Πανσερραϊκός (Ιωσήφ Μουσίδης): Μυσιρλής, Τουρσίδης, Μαργαρίτης (31΄ Βουδουρίδης), Τσαταλπασίδης, Μπουτάκογλου (60΄ Βουγιουνδρούκας), Θωμαΐδης (46΄ Μπομπότας), Γιαξής, Παπαδόπουλος, Καπτέλι (46΄ Σαρέγκος), Πέτρου (74΄ Παράσχος), Μακούσης.