«Ομάδα με την οποία θα χαίρονται οι Αρτινοί»

Ο Σάκης Παπαβασιλείου για την πορεία προετοιμασίας του Καραϊσκάκη.

Με καθημερινές προπονήσεις στην περιοχή των Γρεβενών όπου έχει καταλύσει συνεχίζεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Καραϊσκάκη ενόψει της νέας σεζόν. Πριν λίγες ημέρες, μάλιστα, η ομάδα της Άρτας έδωσε και φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Κ20 του ΠΑΟΚ, στο οποίο ηττήθηκε με 3-0, ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα λίγη σημασία έχει για τον τεχνικό Σάκη Παπαβασιλείου.

Ο προπονητής της ομάδας της Άρτας μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού στην ιστοσελίδα e-grevena.com και αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας του Καραϊσκάκη.

«Βρισκόμαστε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας και δεχόμαστε μεγάλες επιβαρύνσεις καθημερινά για να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο ώστε να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα στη διάρκεια του Πρωταθλήματος. Η ουσία για εμάς δεν είναι τα φιλικά παιχνίδια. Ετοιμαζόμαστε για να φτιάξουμε την ομάδα που θέλει να βλέπει ο κόσμος της Άρτας. Μια ομάδα που θα παίζει καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Αυτό θέλει υπομονή, σκληρή δουλειά και ταπεινότητα. Μέσα από την καθημερινή βελτίωση θα παρουσιάσουμε ένα σύνολο όπως το περσινό που ήμασταν μια από τις καλύτερες ομάδες της Β’ Εθνικής», τόνισε χαρακτηριστικά.