Ο ενθουσιασμός των οπαδών του UEFA Champions League μέσα από τα μάτια της Nissan

Λίγο πριν από την έναρξη της νέας σεζόν για το UEFA Champions League, η Nissan ως επίσημος χορηγός της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, μας αποκαλύπτει τις πιο συναρπαστικές στιγμές αλλά και αντίστοιχα τους πιο συναρπαστικούς ποδοσφαιριστές και ομάδες του τουρνουά, που αναμένεται να «κλέψουν» και φέτος την παράσταση.

UEFA

Η δεύτερη ετήσια έκδοση του Δείκτη Ενθουσιασμού της Nissan, γνωστού και ως Nissan Excitement Index, ξεκινά με την αποκάλυψη πως η είσοδος της Leicester City στο τουρνουά, είναι η πιο συναρπαστική στιγμή σε ολόκληρη την Ευρώπη (50%). Ωστόσο, παρά τον ενθουσιασμό γύρω από το ντεμπούτο της αγγλικής ομάδας στη διοργάνωση, μόλις το 1% των ερωτηθέντων οπαδών πιστεύει ότι έχει πραγματικά μια ευκαιρία για να κερδίσει το πολυπόθητο τρόπαιο.

Nissan CL

Στην ερώτηση του ποιοι είναι οι τρεις κορυφαίοι παίκτες της διοργάνωσης, ο Cristiano Ronaldo, ο οποίος σκόραρε το καθοριστικό πέναλτι στον πρόσφατο τελικό του Μιλάνου και ανακηρύχτηκε ως ο UEFA Best Player στην Ευρώπη, ψηφίστηκε επίσης από τους Ευρωπαίους ως ο πιο συναρπαστικός παίκτης (55%). Ακολούθησε ο Lionel Messi (45%), ενώ τρίτος ήρθε ο Antoine Greizmann (33%).

Στο κομμάτι των μεταγραφών, ο Nissan Excitement Index ζήτησε από τους Ευρωπαίους οπαδούς να δηλώσουν τις τρεις πιο συναρπαστικές μετακινήσεις ποδοσφαιριστών. Με βάση τα αποτελέσματα, η άφιξη του Alvaro Morata στη Real Madrid και η μεταγραφή του Gonzalo Higuain στη Juventus επιλέχθηκαν από κοινού (40%) ως οι πιο συναρπαστικές μεταγραφές του καλοκαιριού. Ακολούθησε η μεταγραφή του Mario Gotze από την Bayern Munich στην Borussia Dortmund (35%).

Σε ότι αφορά τις προβλέψεις για την επερχόμενη σεζόν, οι Ευρωπαίοι οπαδοί θεωρούν ότι η Barcelona (23%) θα θριαμβεύσει έναντι της αντιπάλου της Real Madrid (19%), σηκώνοντας το βαρυσήμαντο τρόπαιο στον τελικό του Cardiff τον Ιούνιο του 2017.

What's Getting UEFA Champions League Fans Excited This Season




Πηγή: automoto.com.gr