Ο Κάτσενος η τρίτη μεταγραφή του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου

Με την απόκτηση του Μάριου Κάτσενου ενισχύθηκε ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από τον Κεραυνό Θεσπρωτικού.

Ο Μάριος Κάτσενος, που αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στον Κεραυνό Θεσπρωτικού, αποτελεί το τρίτο κατά σειρά θερινό απόκτημα του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου.

Είχαν προηγηθεί ο τερματοφύλακας Χάρης Ραχιώτης και ο επιθετικός Άρης Μιχάλης. Εντός των ημερών θα ακολουθήσουν και άλλες μεταγραφές προκειμένου ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου μίλησε αποκλειστικά στο sportime24.gr δηλώνοντας τα εξής: Ευχαριστώ πολύ την περσινή μου ομάδα τον Κεραυνό Θεσπρωτικού για την μεταγραφή την διοίκηση, τον προπονητή μου, τον προπονητή τερματοφυλάκων και τους παλιούς μου συμπαίκτες, τους εύχομαι κάθε επιτυχία. Ευχαριστώ τον προπονητή μου κύριο Τζίμα για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και τον πρόεδρο κύριο Λουκούμη. Έρχομαι να δουλέψω σκληρά για την ομάδα και μέσα από αυτήν την δουλειά και για τον εαυτό μου. Εύχομαι στην καινούργια  μου ομάδα  καλή αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και ένα υγιές πρωτάθλημα στους συμπαίκτες.