Ο κ. «Θα…το σκεφτώ!» επιστρέφει [VIDEO]

1

Σας έλειψε;

Και εμάς! Ωστόσο κάντε λίγη υπομονή γιατί ο κ. «Θα… το σκεφτώ!» επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση!

2

Αναμφισβήτητα, μία από τις πιο ιδιαίτερες εκπομπές αυτοκινήτου τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη ήταν το «ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ», που ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του το 1999 και διασκέδασε με το δικό του ξεχωριστό τρόπο τους τηλεθεατές μέχρι το 2009, όταν και έκανε ένα pit stop!

Και λέμε pit stop, καθώς το «ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ» και ο Χάρης Θεοφράστου επιστρέφουν και πάλι στους δρόμους της αυτοκίνησης, αυτή τη φορά σε ρόλο Επιθεωρητή Δημόσιας Οδηγικής Συμπεριφοράς και Ασφάλειας (Ε.Δ.Ο.Σ.Α.), που σε εβδομαδιαία βάση θα επιθεωρεί θέματα που σχετίζονται με το αυτοκίνητο, την ασφάλεια, την τεχνολογία, το ταξίδι, το ποδήλατο και το περιβάλλον.

3

Η «επιθεώρηση» θα ξεκινά από τα κατά τόπους σημεία ελέγχου και θα ολοκληρώνεται στο Γραφείο του κ. Επιθεωρητή, με τη βοήθεια της Ερμιόνης, της γραμματέας, την οποία σε κάθε επεισόδιο θα υποδύεται και μία διαφορετική όμορφη κοπέλα!

4

Όσο αφορά τώρα την ονομασία της εκπομπής, αυτή θα είναι «Ασφαλώς Επί τροχών» και θα προβάλλεται μέσω της συχνότητας της ΕΤ3, κάθε Κυριακή στις 20.00 το βράδυ.

5

Ο κ. Επιθεωρητής ξεκινά τις αυτοψίες του Ασφαλώς Επί τροχών αυτή την Κυριακή που μας έρχεται (25 Σεπτεμβρίου) στις 20.00 το βράδυ, μέσα από τη συχνότητα της ΕΤ3 και μην τον χάσετε…γιατί θα χάσετε!

Μέχρι την Κυριακή λοιπόν, ας θυμηθούμε μερικά επεισοδιακά στιγμιότυπα του κ. «Θα…το σκεφτώ!»…




Πηγή: automoto.com.gr