«Ο Μπονόβας αποτελεί τιμή για Ολυμπιακό»

Ο ΣΦΟΒ καταδικάζει την όποια επίθεση ή καταγγελία σε βάρος του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Ανδρέα Μπονόβα. 

Την δική τους απάντηση σε ότι ακούγεται για τον «ερυθρόλευκο» παράγοντα έδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου, τον οποίο και υπερασπίστηκαν μέσω ανακοίνωσής τους. Επιπλέον, ανέφεραν πως η όποια επίθεση ή κριτική συσπειρώνει ακόμη πιο πολύ τον κόσμο του Ολυμπιακού και καλούν τους φιλάθλους στο γήπεδο την Κυριακή του Θωμά, στο ματς με τη συμπολίτισσα Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά: 

«Καταδικάζουμε τις επιθέσεις κατά του μέλους της Διοίκησης κ. Μπονόβα. Ο κ. Μπονόβας μαζί με τα άλλα παιδιά κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια από το καλοκαίρι για την αναγέννηση της ομάδας μας.

Ο Ανδρέας Μπονόβας αποτελεί τιμή για τον Σύλλογο που είναι κοντά μας και προσφέρει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του αμισθί. Οι Διοικούντες παρέλαβαν την ομάδα με στάχτες και καμένη γη. Από το μηδέν δημιούργησαν μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία από συγκυρίες και βρώμικο παρασκήνιο δεν πέτυχε τον στόχο της.

Οι όποιες επιθέσεις, κακόβουλες κριτικές και απαξίωση το μόνο που πετυχαίνουν είναι να μας συσπειρώνουν και να μας πεισμώνουν. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ενωμένος με πίστη και αγάπη για την ομάδα του.

Στηρίζουμε με πάθος τη Διοίκηση και όλοι μαζί με αρραγές μέτωπο θα δώσουμε τη μάχη και τη νέα χρονιά. Με ομόνοια και ενότητα προχωρούμε, μαθαίνουμε από τα όποια λάθη μας και στέλνουμε το μήνυμα της επιτυχίας και της συσπείρωσης.

Την Κυριακή του Θωμά στο παιχνίδι της ομάδας μας θα είμαστε όλοι παρόντες και μετά δρομολογούμε την επόμενη μέρα. Ο Ολυμπιακός μας η μεγαλύτερη επαρχιακή ομάδα, θα βρει τον δρόμο του, θα «πνίξει» κάθε αντίπαλο και εχθρό και θα προσελκύσει και νέους επενδυτές, χορηγούς και φίλους.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα για όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου».