Ο ΠΑΣ Πρέβεζα απευθύνει κάλεσμα για τον αγώνα με τον Θρίαμβο Λούρου

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Πρέβεζα και το τεχνικό team απευθύνουν το παρακάτω κάλεσμα για την αναμέτρηση του Σαββάτου (4.30μ.μ. – γήπεδο: “Αθανασία Τσουμελέκα”) με το Θρίαμβο Λούρου, στο πλαίσιο της 1ης φάσης των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία:

“Το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ Πρέβεζα, οι παίκτες και το προπονητικό team, καλούν το φίλαθλο κοινό της πόλης, να δώσει το ”παρών” στις εξέδρες του γηπέδου της Πρέβεζας και με τη φωνή και το χειροκρότημά του να στηρίξει τις προσπάθειές μας για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η φωνή και η στήριξή σας γίνεται δύναμή μας, εντός του αγωνιστικού χώρου!

Θα δώσουμε το 100% για να πετύχουμε το στόχο μας και να πανηγυρίσουμε μαζί στο τέλος του ματς!

Ψηλά η σημαία με τον Ιππόκαμπο!”.

 

Το Δ.Σ. του ΠΑΣ Πρέβεζα διευκρινίζει στους κατόχους διαρκείας της ομάδας, ότι τα εισιτήρια τους έχουν ισχύ και για τους αγώνες που θα δώσει η ομάδα στη διαδικασία των μπαράζ.

Κατά συνέπεια με την επίδειξή τους στην είσοδο του “Αθανασία Τσουμελέκα” οι κάτοχοι εισέρχονται χωρίς να πληρώσουν.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Πρέβεζα και οι βετεράνοι παίκτες που αποτελούν τη ζωντανή ιστορία του σωματείου, εύχονται καλή επιτυχία στους “κιτρινόμαυρους” στην προσπάθεια που κάνουν για την άνοδο στη Γ’ Εθνική και καλούν τους φιλάθλους να δώσουν μαζικό “παρών” το Σάββατο στο γήπεδο, στον αγώνα με το Θρίαμβο Λούρου.

Παράλληλα το Δ.Σ. ενημερώνει ότι οι παλαίμαχοι την Κυριακή στις 5μ.μ. αγωνίζονται σε φιλικό αγώνα στην Αμφιλοχία, με αντίπαλο τους βετεράνους ποδοσφαιριστές του Αμφίλοχου.