“Ο Ρονάλντο χειρότερος από Σάντσες και Κουαρέσμα”

Ο φίλαθλος κόσμος δεν δείχνει να εκτιμά τις προσπάθειες του Κριστιάνο Ρονάλντο στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αφού δεν τον συγκαταλέγει μεταξύ των δύο κορυφαίων παικτών της Πορτογαλίας.

Το poll του Contra.gr που τρέχει από το βράδυ της Πέμπτης, μετά από τον προημιτελικό με την Πολωνία και την πρόκριση στα πέναλτι, είναι ενδεικτικό της εικόνας που επικρατεί για τον αρχισκόρερ των Ιβήρων.

Οι 1.200 φίλαθλοι που έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής μεταξύ των τεσσάρων επιλογών, κατατάσσουν τον σούπερ σταρ του τουρνουά στην τρίτη θέση, με ποσοστό μόλις 16%.

Στην κορυφή βρίσκεται ο 18χρονος Ρενάτο Σάντσες, ο οποίος πραγματοποίησε εκπληκτικό παιχνίδι κόντρα στους Πολωνούς και ο οποίος από του χρόνου θα αγωνίζεται στη Μπάγερν Μονάχου έναντι 35.000.000 ευρώ, με τα μπόνους να εκτοξεύουν το ποσό στα 80.000.000.

Στη δεύτερη θέση με 31% η “χρυσή” αλλαγή του Φερνάντο Σάντος σε όλο το τουρνουά, ο Ρικάρντο Κουαρέσμα, ο οποίος μετά από το γκολ στην παράταση κόντρα στους Κροάτες, σημείωσε το νικητήριο πέναλτι στη σχετική διαδικασία κόντρα στην Πολωνία.

Ο μοναδικός παίκτης που περνάει ο Ρονάλντο στο poll είναι ο παρτενέρ του στην επίθεση, ο Νανί, ο οποίος, πάντως, πραγματοποιεί αξιοπρεπές τουρνουά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Θέμης Καίσαρης: Το “κτήνος” που λέγεται Ρενάτο Σάντσες
Το twitter τρολάρει τον Ρονάλντο για τις χαμένες ευκαιρίες
Πολωνία – Πορτογαλία 1-1, 3-5πεν.

Πηγή: contra.gr