Ο Ken Block ξαναχτυπά! [VIDEO]

Ken Block Gymkhana 9

Τα βίντεο Gymkhana του Ken Block έχουν λάβει μεγάλη απήχηση στον ιντερνετικό κόσμο και έχουν εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο, με αποτέλεσμα η αναμονή για κάθε νέο βίντεο του Αμερικάνου οδηγού να είναι μεγάλη από τους φίλους του αυτοκινήτου.

KEN BLOCK

Βέβαια, αυτή τη φορά μπορούμε να πούμε πως η αναμονή δεν ήταν και τόσο μεγάλη, καθώς μέσα στο 2016 είδαμε ακόμα ένα επεισόδιο της σειράς Gymkhana, το όγδοο, που γυρίστηκε στο Ντουμπάι, ενώ μέχρι πρότινος είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε ένα κάθε χρόνο.

Gymkhana 8

Ωστόσο, κάθε φορά που ο Ken Block «βγάζει» και ένα καινούριο βίντεο, ο κόσμος που το περιμένει είναι πληθωρικός και αυτό φαίνεται και από τα δεκάδες εκατομμύρια views που αποσπά στο YouTube.

Gymkhana 9

Στο ένατο επεισόδιο τώρα, ο Ken Block επιστρέφει στην πατρίδα του, τη Ν. Υόρκη, όπου μέσα από ειδικά στημένα σκηνικά γύρω από βιομηχανικά κτίρια και ένα παλιό (του 1930) εργοστάσιο της Ford, o Αμερικάνος οδηγός «παίζει» με το νέο του «παιχνίδι»…

Ford Focus RX

Όσο για το τελευταίο, πρόκειται για ένα τροποποιημένο Ford Focus RS τελευταίας γενιάς, όμοιο με αυτά που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Rally Cross, απόδοσης 600 ίππων και ροπής σχεδόν 900 Nm, που φαίνεται στα χέρια του 48χρονου οδηγού σαν παιχνιδάκι!

FORD FOCUS RS RX KEN BLOCK

Δυναμώστε τα ηχεία, προσδεθείτε και απολαύστε το Gymkhana 9…

Πηγή: automoto.com.gr