Πέρασε από την Αχερουσία η Φορτούνα Βαλανιδοράχης

Άνετη επικράτηση της Φορτούνας Βαλανιδοράχης στην Αχερουσία απέναντι στην Αναγέννηση, με την ομάδα του Τάκη Κασκάνη να παίρνει τη νίκη με 1-3 σε αναμέτρηση για την 28η αγωνιστική της Α΄ κατηγορίας.

Η ομάδα του Τάκη Κασκάνη ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καταφέρει να πάρει πολύ νωρίς το προβάδισμα, αφού μόλις στο 12ο λεπτό, ο Νικολάου Π. νίκησε Τσαβέλη, κάνοντας το 0-1 για την Φορτούνα. Στο 28′ η Φορτούνα με τον Πέτρο Νόνα πέτυχε και δεύτερο γκολ. Στο 43΄ η Αναγέννηση Αχερουσίας μείωσε σε 1-2 με τον Παππά που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο 73΄ ο Γεωργίου με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Η Φορτούνα είχε τέσσερα δοκάρια ενώ ο Τσαβέλης απέκρουσε εντυπωσιακά πέναλτι που εκτέλεσε δυο φορές ο Νόνας μετά από επανάληψη που έδωσε στην πρώτη εκτέλεση ο Αναγνωστάκης.

Διαιτητής: Αναγνωστάκης

Βοηθοί: Ζώτος-Κολίτσης

Αναγέννηση Αχεριυσίας: Τσαβέλης Δ., Τάσσης, Μπαρκαμπάς, Τσαβέλης Κ., Γεωργίου, Λουκούμης, Λένας (68΄Φαρμάκης), Παππάς, Τζίμας, Τσάβος, Νόνας (85΄Νάκος).

Φορτούνα Βαλανιδοράχης: Τσοβίλης (81΄Τάτσης), Παππάς, Νόνας, Μήτος-Κώτσης Α., Σούπε (73΄Πήλιος), Μήτος-Κώτσης Ι., Ευθυμίου (81΄Βάββας), Δημητρίου, Γεωργίου (81΄Κασκάνης), Νικολάου, Ιωάννου.