Πέρασε από την Πρέβεζα ο Απόλλων Πάργας με 3-0

Eντός έδρας ήττα γνώρισε ο ΠΑΣ Πρέβεζα από τον Απόλλωνα Πάργας, ο οποίος επικράτησε στο «Αθανασία Τσουμελέκα» με σκορ 3-0, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

IMG 0151

Οι Παργινοί ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και έφυγαν με το «διπλό» από την Πρέβεζα. Οι «κιτρινόμαυροι», μία ομάδα που λόγω φανέλας και ιστορίας έχουν «ειδικό βάρος» στην κατηγορία (βρίσκονται όμως εκτός πρώτης 8άδας στο βαθμολογικό πίνακα) ψάχνουν τα «πατήματά» τους και η συζήτηση για το τι συμβαίνει έχει ήδη ξεκινήσει, κάτι απολύτως φυσιολογικό. Οι παίκτες πάντως είναι οι τελευταίοι που φέρουν ευθύνη…

IMG 0131

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΣ λίγο έλειψε να προηγηθεί στο σκορ με το «καλημέρα», καθώς στο 1ολεπτό ο Ντιό εκμεταλλεύτηκε λάθος «γύρισμα» στην άμυνα των φιλοξενουμένων, αλλά ο Σκάρπος απέκρουσε το πλασέ του Σενεγαλέζου στην κατάσταση «τετ-α-τετ» που δημιουργήθηκε. Η Πάργα «απάντησε» με πλασέ του Μηλιώνη το οποίο πέρασε εκατοστά δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Βενέτη στο 6’. Στο 21’ ο Φραγκολιός σε μονομαχία του με το Μηλιώνη τραυματίστηκε στο δεξί αστράγαλο. Ενώ ο αμυντικός του ΠΑΣ βρισκόταν εκτός αγωνιστικού χώρου και η ομάδα του έπαιζε με 10 παίκτες (δεν είχε προλάβει να γίνει η αλλαγή), ο Βαρτζιώτης έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Μηλιώνης «σέρβιρε» με το κεφάλι στον Gllugad, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1.

IMG 0163

Η ομάδα του Μουστάκα απείλησε και πάλι την εστία του ΠΑΣ στο 35’ όταν ύστερα από φαλτσαριστή σέντρα του Ντίσιου, ο Σιδέρης έκανε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων ανέβηκε πολλά μέτρα στο γήπεδο και δημιούργησε την πρώτη αξιόλογη φάση μπροστά στην εστία του Βενέτη στο 57’, όταν το πλασέ του Μηλιώνη δε βρήκε στόχο (άουτ). Στο 62’ όμως ο Gllugad με ατομική ενέργεια πλάσαρε στο κάθετο δοκάρι του Βενέτη, ο Βαρτζιώτης πήρε την επαναφορά της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα για το 0-2.

IMG 9808

Ο ΠΑΣ προσπάθησε κάπως να αντιδράσει, αλλά το πλασέ του Ντιό στο 63’ έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Γκόγκα, ενώ στο 70’ το πλασέ του Κατσούλα δε βρήκε στόχο (άουτ).

Ο Μηλιώνης με ωραία σε εκτέλεση ενέργεια και άπιαστο πλασέ στο 90’ διαμόρφωσε το τελικό 0-3. Ο σκόρερ δεν πανηγύρισε σεβόμενος ένα γήπεδο και μία ομάδα με την οποία έχει ζήσει όμορφες στιγμές στο παρελθόν.

IMG 0147

 

Διαιτητής: Ρούσος

Βοηθοί: Κέφης-Λαϊνάς

ΠΑΣ Πρέβεζα 2016 (Στρατής): Βενέτης, Σιαμάγκας, Χουλιάρας, Σπυρόπουλος, Φραγκολιός (24’ Τζίμας), Μουτσάι (80’ Σάμιος), Μαλέσκος (46’ Καρίπογλου), Κατσούλας, Ντιό, Λιάσκος, Τσάλα

Απόλλων Πάργας (Μουστάκας): Σκάρπος, Μάρκος, Μπιστιώλης, Ευαγγέλου, Γκόγκα, Βαρτζιώτης (64’ Ντάλλας), Ντίσιος, Τσελαντίνι (46’ Βάσιος), Σιδέρης, Μηλιώνης, Gllugad (80’ Τζαφέρι).

πηγή: atpreveza.gr