Πήρε και Κατσιαμήτα ο Κρόνος Αργυράδων

Ο Αλέξανδρος Κατσιαμήτας από τον ιστορικό Πιερικό στον Κρόνο!

Επιθετική ενίσχυση για τον Κρόνο με τον 23χρονο Αλέξανδρο Κατσιαμήτα που παίζει στη δεξιά και αριστερή πτέρυγα της επίθεσης με επιτυχία και μετακομίζει από τον ιστορικό Πιερικό στις Αργυράδες.

Ο Αλέξανδρος γεννήθηκε στην Κατερίνη το 1995 και ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Βατανιακού, στα 14 μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ, ενώ έκανε ένα πέρασμα και από τις ακαδημίες της Βικτώριας Κολωνίας στη Γερμανία. Το πολυπόθητο επαγγελματικό συμβόλαιο ήρθε από τον Πιερικό και επόμενοι σταθμοί σε ομάδες της Κατερίνης: Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Γ΄ Εθνική), Πιερικός (Β΄ Εθνική), Πύδνα Κίτρους (Γ΄ Εθνική), Διαγόρας Σεβαστής (Γ΄ Εθνική) και πέρυσι επιστροφή στον Πιερικό (Γ’ Εθνική).

Ο Αλέξανδρος Κατσιαμήτας είναι ένας ικανότατος και ταχύτατος επιθετικός με καλή κίνηση στον χώρο, εκρηκτικότητα και καλή ντρίμπλα και είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει επιθετικά τον Κρόνο στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος Γιάννης Καραϊσαρλής και το ΔΣ ανακοινώνουν  ότι ο Αλέξανδρος Κατσιαμήτας ανήκει στην οικογένεια του Κρόνου για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Ευχόμαστε στον Αλέξανδρο υγεία και κάθε επιτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή. Η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά υλοποίησης των στόχων της ομάδας και επιτυχιών για τον ίδιο.

Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Δηλώσεις Αλέξανδρου Κατσιαμήτα στο www.argyrades.gr

«Χαίρομαι που ήρθα στον Κρόνο, μια ομάδα νεοφώτιστη στη Γ΄ Εθνική, αλλά με υψηλούς στόχους. Για μένα είναι μια μεγάλη πρόκληση, γιατί πρώτη φορά βγαίνω από την πόλη μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Γιάννη Καραϊσαρλή για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και όλα τα παιδιά μας αγκάλιασαν τους νέους παίκτες. Ο Κρόνος έχει ένα πολύ καλό σύνολο και θα έχει μια πολύ καλή πορεία στη Γ΄ Εθνική. Σκοπός μου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να μπορέσω μέσα από την ομάδα να εξελιχθώ και να φτάσω ψηλότερα.»

πηγή: argyrades.gr