Πήρε και Σιαράβα το Σούλι Παραμυθιάς

Σε μια αξιόπιστη λύση για την υπεράσπιση της εστίας τους κατάληξαν οι πρωταθλητές Θεσπρωτίας ενόψει Γ΄Εθνικής, καθώς απέκτησαν τον Τόλη Σιαράβα.


Οι διοικούντες του συλλογου βρεθηκαν πριν απο λίγο στα Γιάννενα οπου συμφώνησαν με τον έμπειρο γκολκιπερ ο οποιος θα καθησει κατώ απο την εστια την Παραμυθιάς για ένα χρόνο (στην φωτό επάνω, ο ποδοσφαιριστής με τον Θεόδωρο Μάνο, τεχνικό διευθυντή.)

Ο Γιαννιώτης πορτιέρο έχει μεγάλη εμπειρία από Β΄και Γ΄Εθνική καθώς έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της κατηγορίας. Ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Θύελλας Κατσίκας . Το 2001 ένα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννενα, όπου παρέμεινε για τέσσερα χρόνια.  Την τελευταία τριετία έπαιζε στην ΑΕ Καραϊσκάκης ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα των ομάδων: Εθνικού Φιλιππιάδας, Αναγ. Καρδίτσας, Δόξα Κρανούλας, Βέροιας, Κέρκυρας,  ΑΠΟ Χίος και  ΑΕ Γιάννενα.

Ο Τόλης Σιαράβας σε δηλώσεις του στο «TheBall.gr» ευχαρίστησε την πρώην ομάδα του για τα τρία χρόνια που ήταν εκεί ενώ αναφέρθηκε και στην νέα του ποδοσφαιρική στέγη.
Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο έμπειρος τερματοφύλακας:
«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της Α.Ε. Καραϊσκάκη, για τα τρία χρόνια που ήμουν εκεί και να ευχηθώ ότι καλύτερο για την συνέχεια.»
«Είδα ότι γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια από την διοίκηση και τον προπονητή της Παραμυθιάς. Εύχομαι να δέσει η ομάδα. Να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι και  να πετύχουμε τον στόχο που έχει θέσει η ομάδα.»