Παλικαρίσια ισοπαλία για τον Εθνικό Φιλιππιάδας με Πύδνα Κίτρους (0-0)

Πολύ καλή εμφάνιση, παρά τις πολλές απουσίες, πραγματοποίησαν οι παίκτες του Εθνικού Φιλιππιάδας  απέναντι στην Πύδνα στο Κίτρος.

Η ομάδα του Γιώργου Γιάννου ήρθε ισόπαλη 0-0 με την ομάδα της Πύδνας Κίτρους για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Με τη σημερινή ισοπαλία, η οποία ήταν η πέμπτη για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, η ομάδα του Εθνικού Φιλιππιάδας έφτασε τους 8 βαθμούς.

Το «φιλμ» του αγώνα:
10′ Ο Μενεγκούσο τροφοδότησε τον Ιορδανίδη, αυτός έβγαλε σέντρα από δεξιά, ο Στεφανίδης έπιασε την χλιαρή κεφαλιά, η μπάλα όμως έφυγε άουτ.
11′ Σουτ του Ιορδανίδη από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Εθνικού.
28′ Εκτέλεση φάουλ του Μενεγκούσο, η μπάλα χτύπησε στο τείχος και απομακρύνθηκε.
42′ Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι όταν ο Στεφανίδης έπιασε ανάποδο ψαλίδι, μετά από σέντρα του Μενεγκούσο και βρέθηκε στο έδαφος από επαφή με αντίπαλο, με τον διαιτητή Κατή να υποδεικνύει να συνεχιστεί το παιχνίδι.
44′ Κορνερ από τον Μενεγκουσο, κεφαλιά του Στούμπου, η μπάλα έφυγε πανω απο δοκαρια.
54′ Καλή ευκαιρία για την Πύδνα Κίτρους, με τον Μακράκη να σεντράρει από δεξιά και τον Στεφανίδη να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά και να στέλνει τη πανω απο δοκαρια.
57′ Ο Άτσα έκανε το σουτ έξω από την περιχοή, με τη μπάλα να φεύγει άουτ, στην πρώτη και τελευταία επιθετική ενέργεια του Εθνικού.
80′ Καλή στιγμή για την Πύδνα με τον Μπαλή από κοντά να μη μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, μιας και η μπάλα προσέκρουσε σε σώματα αμυντικών και απομακρύνθηκε.
90′ Σέντρα του Κατσιαμήτα από δεξιά, ο Μακράκης από κοντά, στη σπουδαιότερη στιγμή της Πύδνας Κίτρους, δε μπόρεσε να «λυτρώσει» την Πύδνα καθώς το πλασέ του έφυγε άουτ.

Διαιτητής: Κάτης (Φλώρινας)

Βοηθοί: Δράγος (Φλώρινας)-Ιωαννίδης (Κοζάνης)

ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ (Χατζάρας): Παπατολίκας, Γούτσιος (78’ Τσατσαρής), Καραγκούνης, Κωτσιόπουλος, Στούμπος, Δήμας, Μενεγκούσο, Μπαλής, Στεφανίδης (60’ Κατσιαμήτας), Ιορδανίδης (75’ Κυππαρίσης Ν.), Μακράκης

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Γιάννου): Μπαντής, Ντανάι, Λούγκος (70’ Μπότσαρης), Δημουλάς, Βραχνός, Τσουλιάης, Μανιώτης, Άτσκα, Κουμπής, Μπαλογιάννης (88’ Παπακίτσιος), Καραχαλίδης (57’ Μιχάλης).

πηγή:  katerinisport.gr