ΠΑΟΚ – Άρης Νικάιας 29-20

Ο «δικέφαλος» του Βορρά βρέθηκε με προηγείται 6-1 στο 10’, δείχνοντας από την αρχή τις προθέσεις του απέναντι στην ομάδα της Νίκαιας που έχει διαφορετικούς στόχους. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την ομάδα του Νίκου Γεωργιάδη να είναι μπροστά 15-9, διαφορά που αυξήθηκε έως το τέλος της αναμέτρησης. 

ΠΑΟΚ- ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 29-20
Τα πεντάλεπτα
: 3-0, 6-1, 7-2, 9-4, 12-5, 13-6 (ημχ), 15-9, 17-13, 21-15, 23-18, 25-19, 29-20.
ΠΑΟΚ (Νίκος Γεωργιάδης): Λοΐζος, Ορφανουδάκης, Κοκκώνης 2, Πετρίδης 1, Οικονόμου 1, Κυπραίος 1, Παλάσκας 5, Βεσελίνοβιτς 4, Παπαδόπουλος Αγγ., Γρηγοριάδης 2, Νικολαΐδης 4, Τσίλης 5, Ζάγκας, Αραμπατζής 4, Τσαμουρίδης, Τσεσμετζίδης.
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Τάκης Μελετάκος): Φωτίου, Αθανασίου, Κουρής 4, Γρηγοράκης Ι. 1, Μελετάκος 2, Γρηγοράκης Ν., Μπίλος 1, Δημητρόπουλος 3, Χρηματόπουλος, Γκουλέ, Μπουλούμπασης, Φίλης, Χαρμπής, Χαραλάμπους 1, Γραμματικόπουλος 6, Χατζηκωνσταντίνου 2.
Διαιτητές: Λινάρδος- Στεφανίδης, Παρατηρητής: Μεϊμαρίδης
Δίλεπτα: 2-7, Πέναλτι: 3/5-0/1.

Διαβάστε αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου μετά τη λήξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Άρης Νικαίας στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της Handball Premier:

Γραμματικόπουλος Ευάγγελος, αθλητής Άρη Νικαίας

«Καλή χρονιά να έχουμε. Θεωρώ ότι δε μπήκαμε έτσι όπως έπρεπε. Παρ’όλα αυτά το παλέψαμε, σαν ομάδα προσπαθούμε πάρα πολύ γιατί ξέρουμε ότι δεν έχουμε πολύ ταλέντο αλλά έχουμε πολλή εργατικότητα. Πιστεύω ότι στο επόμενο παιχνίδι θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί και συνεχίζουμε την καλή δουλειά».

Θοδωρής Πετρίδης, αθλητής ΠΑΟΚ

«Αρχικά θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους τους αθλητές για την έναρξη του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι κάθε αρχή και δύσκολη. Και οι δύο ομάδες είχαμε προβλήματα στον τρόπο ανάπτυξής μας. Καταφέραμε σταδιακά να μπούμε μπροστά και να κρατάμε κεφάλι στο σκορ.

Λεπτό με το λεπτό γινόμασταν καλύτεροι, το ίδιο και ο αντίπαλος. Νομίζω ότι στο τέλος δημιουργήσαμε μια διαφορά, τη συντηρήσαμε και φτάσαμε στη νίκη. Εύχομαι καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες, καλή χρονιά και υγεία σε όλους».

Μελετάκος Παναγιώτης, προπονητής Άρη Νικαίας

«Καλή σεζόν, με υγεία, χωρίς προβλήματα. Σε ότι αφορά τον αγώνα, ξέραμε ότι ερχόμενοι στη Μίκρα τα πράγματα δεν είναι εύκολα για μας. Είμαστε μια ομάδα που φέτος ξαναγύρισε στην κατηγορία μετά από τρία χρόνια.

Έχουμε διαφορετικούς στόχους από τον ΠΑΟΚ και θέλαμε να παίξουμε και να γίνουμε καλύτεροι λεπτό με το λεπτό. Είναι γεγονός πως στην αρχή είχαμε ένα χάντικαπ, κάναμε πολλά τακτικά λάθη στην επίθεση και στην άμυνα. Στη συνέχεια τα βελτιώσαμε μπήκαμε στο παιχνίδι όμως παρ’ όλα αυτά ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που είχε το καθαρό προβάδισμα».

Νίκος Γεωργιάδης, προπονητής ΠΑΟΚ

«Καλή σεζόν και από μένα, χωρίς τραυματισμούς και ας προσπαθήσουμε όλοι να κάνουμε το άθλημά μας καλύτερο είτε είναι παίκτης είτε είναι προπονητής είτε είναι δημοσιογράφος, παράγοντας ή διαιτητής. Θα συμφωνήσω με τον κόουτς ότι οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους.

Σίγουρα η διαφορά που έχουμε είναι μεγάλη. Παρ’ όλα αυτά όμως ο Άρης μας δυσκόλεψε πάρα πολύ σήμερα. Πέρα από το καλό ξεκίνημα το δικό μας και το κακό του αντιπάλου, το υπόλοιπο διάστημα του παιχνιδιού μας δυσκόλεψε πάρα πολύ.

Έπρεπε να πιεστούμε πάρα πολύ, να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερη άμυνα για να καταφέρουμε τελικά να κρατήσουμε τους δύο βαθμούς της νίκης. Σίγουρα υπάρχει δικαιολογία, σίγουρα ήταν πρεμιέρα, υπήρχαν πολλοί καινούργιοι αθλητές στην ομάδα μας και όσο και να μην το ήθελαν ήταν τρακαρισμένοι και αγχωμένοι.

Ελπίζω και εύχομαι η συνέχεια να είναι καλύτερη. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας, αλλά νομίζω είναι αρχή, έχουμε πολλά προβλήματα και πρέπει να δουλέψουμε για να τα λύσουμε».

 

Πηγή: gazzetta.gr