ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου: Χωρίς αποτέλεσμα η έκτακτη Γενική Συνέλευση

Συνάντηση προκειμένου να συζητηθούν διάφορα διαδικαστικά ζητήματα της ομάδας του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, μιας και απο τη νέα αγωνιστική σεζόν, η ομάδα του Καναλακίου θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική κατηγορία, είχε προγραμματίσει για σήμερα 11/6  το Δ.Σ. της ομάδας στο Καναλάκι,
Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του PrevezaBest,  η προγραμματισμένη αυτή συνάντηση για το μέλλον της ομάδας, απέβη άκαρπη αφού πέραν των μελών του Δ.Σ. κανείς άλλος θεσμικός παράγοντας δεν τίμησε με την παρουσία του τη συνάντηση.
Έτσι, για ακόμη μια φορά γίνεται εμφανές πως τα βάρη της ομάδας, θα κληθούν να σηκώσουν ο Πρόεδρος και δυο – τρεις άλλοι μεγάλοι χορηγοί του Αχέροντα.
Θεωρούμε, πως έστω, κάποιος εκπρόσωπος από την δημοτική αρχή θα έπρεπε να δώσει το παρών στη συνάντηση και αν λόγω των δύσκολων οικονομικών συγκυριών, η δημοτική αρχή δεν μπορεί να βοηθήσει, τουλάχιστον αυτός που θα έδινε το παρών, να άκουγε τα όσα είχαν να πουν οι παράγοντες της ομάδας.
Να σημειώσουμε επίσης, πως στην προγραμματισμένη αυτή συνάντηση παραβρέθηκαν μόνο δέκα τοπικοί επιχειρηματίες.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συνάντηση θα επαναληφθεί τη Πέμπτη 14/6 στις 21:00 στην αίθουσα συσκέψεων του Δημαρχείου στο Καναλάκι.
πηγή: prevezabest.blogspot.com