Προώθησε 8 πιτσιρικάδες στην αντρική ομάδα ο Εθνικός Φιλιππιάδας

Την δεύτερη «φουρνιά» παικτών από τις ακαδημίες του «ανεβάζει» στην αντρική ομάδα ο Εθνικός, αφού οι Φιλιππιαδιώτες ανακοίνωσαν την προώθηση οκτώ παικτών στην πρώτη ομάδα του Συλλόγου.

Πρόκειται για νεαρούς παίκτες που έρχονται κατευθείαν από τα «σπλάχνα» του Συλλόγου, για να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα στα παιχνίδια του νέου πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Οι νεαροί που επιλέχτηκαν να προωθηθούν είναι οι εξής: Μυφταράι Μάριος (αμυντικός), Γεωργάρας Κώστας (επιθετικός), Τσιάπης Γιάννης (μέσος), Λουτσάρης Γρηγόρης (επιθετικός), Στάθης Μανώλης (μέσος), Παππάς Χρήστος (μέσος), Κίτσος Χρήστος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ), Κίτσος Γιώργος (επιθετικός)

Ήδη οι οκτώ παίκτες προπονούνται υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας Ανδριανού Παπαδήμα, ο οποίος θα έχει πλήρως την επίβλεψή τους και την αξιολόγησή τους.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην πρώτη ομάδα του Εθνικού είχαν προωθηθεί από την ακαδημία του συλλόγου οι Ντανιέλ Τσιάπι, Λάμπρος Σαραντάρης και Φίλιππος Στούπας οι οποίοι πήραν χρόνο συμμετοχής σε πολλά ματς στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.