Πρόκριση με δύο νίκες ο Φίλιππος!

Τα προβλήματα ήταν δεδομένα πριν την έναρξη του αγώνα. Πέντε αθλητές του Φίλιππου είχαν συμπτώματα δηλητηρίασης μετά το φαγητό της Παρασκευής, γεγονός που προκάλεσε διαμαρτυρία στη Delegate. Συγκεκριμένα, οι  Μιχαηλίδης, Αποστολίδης, Κωστακίδης, Δομπρής αγωνίστηκαν λίγο, έχοντας στομαχικές διαταραχές, ενώ ο Κόντης δεν κατάφερε να παίξει ούτε λεπτό!

Παρόλα αυτά, οι Βεροιώτες άντεξαν και μετά το 30-24 της έδρας τους, επικράτησαν 28-26 μέσα στο Μαυροβούνιο. Η ατμόσφαιρα ήταν εκρηκτική, το ματς είχε διακοπές και ένταση (δύο μπλε και τέσσερις κόκκινες), όμως η ομάδα του Σεϊρεκίδη κράτησε και πήρε τη νίκη που την οδηγή στο δεύτερο γύρο του EHF Cup.

«Όπως εξελίχθηκε το ματς ήταν μια σπουδαία νίκη και πρόκριση. Τα παιδιά έδωσαν πολλά περισσότερα, ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Στο πρώτο ημίχρονο μας ανησύχησε η διαφορά των πέντε γκολ (15-10), αλλά στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε τις λύσεις. Οι παίκτες της Μπουντβάνσκα, καθώς και οι φίλαθλοι είχαν προκλητική συμπεριφορά», σχολίασε ο προπονητής του Φιλίππου Στέλιος Σεϊρεκίδης.

Στην επόμενη φάση ο Φίλιππος θα αντιμετωπίσει την Γκόρνικ στις 8-9 Οκτωβρίου στην Πολωνία και 15-16 του ίδιου μήνα στη Βέροια.

Πηγή: gazzetta.gr