Πρώτες εικόνες από το ημερολόγιο της Opel για το 2017

Opel calendar 2017 backstage

Το Hall 18 του Κινηματογραφικού Στούντιο Babelsberg μετατράπηκε σε μία μυστική «Χώρα των Θαυμάτων» για δύο ημέρες, καθώς η φωτογράφος των σταρ, Ellen von Unwerth, απαθανάτισε αυτοκίνητα της Opel από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον με φόντο εποχιακά σκηνικά.

Opel calendar 2017 backstage

Ανάμεσα στα μοντέλα της Opel ήταν το 1956 Kapitän με αριθμό παραγωγής «2 εκατομμύρια» και επίχρυσο φινίρισμα 24 καρατίων, το Cascada cabrio και το Opel GT Concept, που έγινε πρωτοσέλιδο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Opel calendar 2017 backstage

Η Opel συνεργάζεται με το διεθνές top model, Georgia May Jagger (κόρη του Mick Jagger των Rolling Stones) και την “Grumpy Cat”, το πιο διάσημο αιλουροειδές στον κόσμο με 8,7 εκατομμύρια “Likes” στο Facebook σε ρόλο συμπρωταγωνίστριας. Συναρπαστικές εικόνες με έντονες αντιθέσεις ήταν το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας για το ημερολόγιο της Opel για το 2017.

Opel calendar 2017 backstage

Η κατηφής “Grumpy Cat” και η γεμάτη ζωντάνια Georgia May Jagger ποζάρισαν σαν μια άψογα συντονισμένη ομάδα, δημιουργώντας εικόνες γεμάτες συναρπαστικές αντιθέσεις. Έτσι, χάρισαν στα κλασικά μοντέλα Opel Diplomat και Kapitän, αλλά και στα σύγχρονα Adam Rocks, Astra, Mokka X και στο προσεχές ηλεκτροκίνητο Ampera-e, τη δική τους προσωπική αύρα.

Πηγή: automoto.com.gr