Ρεκόρ επισκεπτών στην έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016»!

Την επισκέφθηκαν 77.000 μοναδικοί φίλοι του αυτοκινήτου!

Renault-at-Athens-Motorshow-2016-1

Οι συνέπειες από την οικονομική κρίση και οι δυσκολίες, δεν στάθηκαν ικανές να μειώσουν την προσέλευση των επισκεπτών στην Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016» και να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία κατά γενική ομολογία.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, την φετινή έκθεση επισκέφθηκαν πάνω από 77.000 φίλοι του αυτοκινήτου!

Πρόκειται για ένα νέο ρεκόρ, που επιβεβαιώνει την αγάπη των Ελλήνων για το αυτοκίνητο και την τεχνολογία.

Athens Motor Show 2016

Αξίζει να τονισθεί, ότι η μεγάλη προσέλευση των επισκεπτών εκτιμήθηκε από όλες τις εταιρείες που συμμετείχαν στην φετινή έκθεση. Οι εκπρόσωποι των εισαγωγέων αντιπροσώπων σε δηλώσεις τους, αναφέρθηκαν στο θερμό ενδιαφέρον των επισκεπτών για τα νέα αυτοκίνητα και επεσήμαναν, τον υψηλό αριθμό παραγγελιών που πήραν από τους επισκέπτες κατά την διάρκεια της έκθεσης.

Audi 2

Αναμφισβήτητα, η φετινή διοργάνωση ενδυνάμωσε την επικοινωνία των εισαγωγέων αντιπροσώπων με τους υποψήφιους αγοραστές δίνοντάς τους την ευκαιρία να κάνουν άμεση σύγκριση των μοντέλων που εξυπηρετούν και πληρούν τις ανάγκες τους. Επίσης, ήταν μια καλή ευκαιρία, για να συνομιλήσουν οι επισκέπτες με τους εκπροσώπους των εταιρειών και να ενημερωθούν πλήρως για τις πρόσφατες αλλαγές στη νομοθεσία που αφορά τον τρόπο υπολογισμού των τελικών τιμών πώλησης. Οι πωλητές εξήγησαν αναλυτικά ότι πλέον τα κυβικά εκατοστά του κινητήρα των αυτοκινήτων, δεν παίζουν σημαίνοντα ρόλο στην διαμόρφωση της τελικής τιμής. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αγοράστηκε μεγάλος αριθμός αυτοκινήτων υψηλού κυβισμού με κινητήρες αναβαθμισμένου τεχνολογικού υπόβαθρου.

Porsche at Athens Motorshow 2016 2

Όταν έκλεισαν οι προβολείς της «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016», το βράδυ της Κυριακής 30 Οκτωβρίου, οι συμμετέχοντες και οι διοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη έκθεση που θα πραγματοποιηθεί το 2017.

Η μία και μοναδική μεγάλη έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα, η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ», πέρασε λοιπόν στην ιστορία σαν μια από τις πλέον επιτυχημένες διοργανώσεις των τελευταίων ετών.

Πηγή: automoto.com.gr