Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ο Νέος Αμφίλοχος

Σε ένα καλό παιχνίδι που έγινε σήμερα στην Ηγουμενίτσα ο Νέος Αμφίλοχος πήρε τη νίκη απέναντι στον Θεσπρωτό με 1-0 με ένα γκολ που πέτυχε ο Αποστόλης Τσιούνης μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης και προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος.

Ο Θεσπρωτός είχε ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάριση μπροστά στην εστία του Μανιάτη με την πιο αξιόλογη στο 72ο λεπτό όταν σουτ του Μπίκα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ο Νέος Αμφίλοχος θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Καβάλα, Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, Παναρκαδικός, ΑΕ  Κηφισιάς, Νίκη Βόλου, ΟΦ Ιεράπετρας, και τον νικητή του αγώνα Θύελλα Ραφήνας – ΑΕ Βαθύλου Πανσαμιακού.

Διαιτητής: Τόμπρος (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Αντωνίου – Κόττορος (Ηπείρου)

Θεσπρωτός: Παππάς, Κωνσταντίνου Ε., Γώγος (58΄ Μπλέτσας), Καρβούνης (46΄Τσακανίκας), Σταυρίδης, Μπίκας, Κωνσταντίνου Β., Κατσέλης, Πέντσας, Ευθυμίου (46΄Μητσέλος), Φούντζουλας

Νέος Αμφίλοχος: Μανιάτης, Κωστακιώτης, Χριστογιάννης, Κοκώνης, Μαλής (46΄Ζοτάι), Καλοκαίρης, Τσιούνης, Λαγοπάτης (66΄Ρεπετσάς), Τόσκα, Νάκος (88′ Λίλα), Κούσης (75΄Νικολογιάννης)