Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ο Θεσπρωτός!

Πέρασε στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου ερασιτεχνών ο Θεσπρωτός.

Στην γ΄φάση της διοργάνωσης προκρίθηκε ο Θεσπρωτός, αφού νίκησε με 4-1 τον κυπελλούχο Καστοριάς, Ηρακλή Πολυκάρπης. Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν μέχρι το 65΄μπροστά στο σκορ, αλλά δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την έκπληξη στο Στάδιο Ηγουμενίτσας.

Ο Θεσπρωτός είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με την Πολυκάρπη να τον χτυπά στις αντεπιθέσεις, στο α΄μέρος τουλάχιστον, αφού στη συνέχεια οι παίκτες της έμειναν από δυνάμεις και το γήπεδο έγειρε προς την εστία του Παπαϊωάννου. Γώγος και Μπίκας είχαν οριζόντια δοκάρια για τον Θεσπρωτό να ανοίξουν το σκορ, όμως κόντρα στη ροή του ματς, ο Μαντζάνας, έπειτα από ασίστ του Μόσχου, έκανε το 0-1 για την ομάδα του στο 36΄.  Ο Θεσπρωτός μπήκε αποφασισμένος για την πρόκριση στην επανάληψη, με την ανατροπή να ξεκινάει από τα έντεκα βήματα. Η εσχάτη των ποινών υποδείχθηκε για χέρι του Αναγνωστόπουλου σε προσπάθεια του Γώγου να σουτάρει, με τον Μπίκα να γράφει το 1-1 στο 66΄με ψύχραιμη εκτέλεση. H ομάδα της Καστοριάς, στο 73΄, σε μια από τις ελάχιστες στιγμές που απείλησε στο β΄μέρος, έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-2, με τον Μήλιο να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Παππά. Μέχρι το 80΄ παρέμεινε το ισόπαλο σκορ, αφού το πλατανόφυλλο μετέτρεψε σε… πάρτυ το τελευταίο δεκάλεπτο, σκοράροντας τρεις φορές. Ο Ευθυμίου στο 80′ (με καταπληκτικό χτύπημα φάουλ), λύτρωσε τον Θεσπρωτό για το 2-1. Ο Μπίκας στο 85′ με κοντινό πλασέ έπειτα από κάθετη πάσα του Βασ. Κωνσταντίνου, έγραψε το 3-1, έχοντας περάσει νωρίτερα και τον τερματοφύλακα του Ηρακλή. Ο θρίαμβος του Θεσπρωτού  ολοκληρώθηκε στο 87΄,  με τον Μπλέτσα να επιμένει και να δίνει έτοιμο γκολ στον Γώγο για το 4-1.

Στην επόμενη φάση ο Θεσπρωτός θα βρει απέναντί του τον Νέο Αμφίλοχο.

Θεσπρωτός: Παππάς, Βαγγ. Κωνσταντίνου, Βασ. Κωνσταντίνου, Γ.Μ. Κατσέλης (75΄Λαγός), Μητσέλος (46΄Καρβούνης), Σταυρίδης, Τσακανίκας (70΄Φούντζουλας), Ευθυμίου, Πέντσας (81΄ Μπλέτσας), Μπίκας, Γώγος
Ηρακλής Πολυκάρπης: Παπαϊωάννου, Σίμος, Ρέντας (59΄Φιλ.Αντωνόπυλος), Μπαϊραχτάρης, Αναγνωστόπουλος, Παπαθανασίου, Μήλιος, Μηλιάτης, Μόσχος, Μπαρτζής (88΄Αντωνόπουλος), Μαντζάνας (70΄Γρηγοριάδης)

πηγή: theball.gr