Στον Κρόνο Αργυράδων ο Βαρέλης

Δυνατή μεταγραφή για την εστία του πραγματοποίησε ο Κρόνος, που έκανε δικό του, τον πρώην κίπερ της Λευκίμμης, Ανδρέα Βάρελη.

Έναν από τους κορυφαίους Κερκυραίους τερματοφύλακες απέκτησε ο Κρόνος Αργυράδων, στην προσπάθεια ενίσχυσής του ενόψει της παρθενικής του συμμετοχής στη Γ’ Εθνική. Καθώς, οι νότιοι έκαναν δικό τους τον Ανδρέα Βάρελη, με μεγάλη θητεία στον Όλυμπο και τα τελευταία χρόνια στην ΑΕ Λευκίμμης, στην οποία αγωνίστηκε τόσο τη σεζόν του τρεμπλ, όσο και την επόμενη στη Γ’ εθνική.

Φυσικά, αυτή η εξέλιξη δημιουργεί ερωτηματικά, απ’ την άλλη, όσον αφορά το μέλλον του Σήφη Ζάχου στον Κρόνο. Αφού κι οι δύο θεωρούνται πρωτοκλασάτοι και δύσκολα κάποιος εξ αυτών, θα δεχτεί να παραμείνει στον πάγκο.

Η ανακοίνωση του Κρόνου

Ο Πρόεδρος Γιάννης Καραϊσαρλής και το ΔΣ ανακοινώνουν ότι ο Ανδρέας Βάρελης ανήκει στην οικογένεια του Κρόνου για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Ευχόμαστε στον Ανδρέα υγεία και κάθε επιτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή. Η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά υλοποίησης των στόχων της ομάδας και επιτυχιών για τον ίδιο.

Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Μετά το deal με τον Κρόνο, ο Ανδρέας Βάρελης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των Αργυραδιτών, στον επί της ουσίας επίσημο ιστότοπο της ομάδας, argyrades.gr.

Σε αυτές, ο νέος κίπερ των νοτίων επισήμανε τα εξής:

«Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Κρόνου. Είναι μεγάλη πρόκληση η συνεργασία με τον Κρόνο, μια ομάδα στην οποία έχω παίξει στο παρελθόν και τώρα με πρόεδρο τον Γ. Καραϊσαρλή έχει υψηλούς στόχους. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Γ. Καραϊσαρλής και τι έχει προσφέρει στο κερκυραϊκό  ποδόσφαιρο. Ο Κρόνος έχει πολύ καλό ρόστερ και εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς, να είμαστε όλοι υγιείς και με σκληρή προσπάθεια να πετύχουμε τους στόχους μας στη Γ΄ Εθνική.»

corfusports.com