Στον Κρόνο Αργυράδων ο Πολυχρονάκης

Άλλη μια εντυπωσιακή μεταγραφή για τον Κρόνο που απέκτησε τον διεθνή με τις Εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων τον πολυσύνθετο κεντρικό αμυντικό και αμυντικό μέσο Γιάννη Πολυχρονάκη που πέρυσι αγωνιζόταν στον Ιωνικό Νικαίας.

Ο Γιάννης Πολυχρονάκης που γεννήθηκε στις 15/3/1993 στη Νέα Φιλαδέλφεια ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα σε ηλικία 8 ετών στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας. Το καλοκαίρι του 2004 και σε ηλικία 11 ετών, ξεκινά την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ακαδημία του Ολυμπιακού, που θα παραμείνει και θα αγωνιστεί για εννέα χρόνια. Ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι η Στουτγκάρδη για ένα χρόνο, καθώς στην συνέχεια θα δοθεί δανεικός για 6 μήνες  στην θυγατρική της ομάδα, τη Σόνενχοφ. Στη συνέχεια παίζει στον Φωκικό Άμφισσας στα σαλόνια της Football-league.

Επίσης έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος στους παίδες και στους νέους. Απέκτησε εμπειρίες από μεγάλες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ειδικότερα στο Ευρωπαϊκό κύπελλο που συμμετείχε με την Κ-17 στο Λιχτενστάιν και πήραν την 7η θέση. Στην εθνική ομάδα είχε την τύχη να έχει πολύ καλούς προπονητές, όπως για παράδειγμα τον Λεωνίδα Βόκολο, και τον Θοδωρή Παχατουρίδη. Επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του ήταν: Αχέροντας Καναλακίου, Θεσπρωτός, Τηλυκράτης, ΑΟ Τριγλίας Ραφήνας και Ιωνικός

Η επίσημη ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος Γιάννης Καραϊσαρλής και το ΔΣ ανακοινώνουν  ότι ο Γιάννης Πολυχρονάκης ανήκει στην οικογένεια του Κρόνου για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Ευχόμαστε στον Γιάννη υγεία και κάθε επιτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή. Η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά υλοποίησης των στόχων της ομάδας και επιτυχιών για τον ίδιο.

Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Δηλώσεις Γιάννη Πολυχρονάκη στο www.argyrades.gr

«Επέλεξα να συνεργαστώ με τον Κρόνο, γιατί έμαθα τα καλύτερα για τον πρόεδρο Γιάννη Καραϊσαρλή και αυτό επιβεβαιώθηκε από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα. Εξάλλου η ομάδα έχει υψηλούς στόχους και αυτό είναι ιδιαίτερα ελκυστικό. Πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο προπονητής Νίκος Θεοδοσιάδης που τον ήξερα, γιατί είχαμε αγωνιστεί μαζί και ως ποδοσφαιριστές. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και θεωρώ ότι θα συγκροτήσουμε ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό σύνολο, για αυτό νομίζω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή».

πηγή: argyrades.gr