Τέλος ο Μπολάνο από τον πάγκο του Κρόνου Αργυράδων

Συναινετικό διαζύγιο Κρόνου με Ρ. Μπολάνο

Συναινετικό διαζύγιο Κρόνου – Μπολάνο, αφού οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Χωρίζουν φιλικά, όπως προκύπτει και από την επίσημη ανακοίνωση του Κρόνου στην οποία εκφράζονται και  οι ευχαριστίες για τη συμβολή του Ρ. Μπολάνο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στην άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Ο Ρομπέρτο Μπολάνο «έχει γράψει το δικό του κεφάλαιο στην Ιστορία του Κρόνου». Ένας προπονητής με περγαμηνές και παραστάσεις σε εθνικές κατηγορίες, με … ειδικότητα να ανεβάζει ομάδες από τη Γ΄ στη Β΄Εθνική! ΑΟ Κασσιώπη, Ερμιονίδα… Έχει περάσει και ως ποδοσφαιριστής από τον Κρόνο στη Δ΄ Εθνική το 2006 – 07.

Πολλά μεγάλα ονόματα

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί το όνομα του νέου προπονητή για να μπορέσει να κάνει τον προγραμματισμό για την προετοιμασία της ομάδας.

Ο διοικητικός ηγέτης του Κρόνου είναι δεδομένο ότι θα φροντίσει για την καλύτερη δυνατή λύση. Έχει στα χέρια του ένα κατάλογο με ονόματα από την Κέρκυρα και από την υπόλοιπη Ελλάδα. Είναι βέβαιο ότι το όνομα του προπονητή που θα αναλάβει τον Κρόνο έχει βάλει τη δική του σφραγίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η επίσημη ανακοίνωση του Κρόνου

Ανακοίνωση λύσης συνεργασίας – Ευχαριστήριο

Ο Πρόεδρος Γιάννης Καραϊσαρλής και το ΔΣ ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Ρομπέρτο Μπολάνο.

Ευχαριστούμε τον Ρομπέρτο για την προσφορά του και τη συμβολή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Μπορεί οι δρόμοι μας να χωρίζουν σήμερα, όμως, ο Ρομπέρτο έχει γράψει το δικό του κεφάλαιο στην Ιστορία του Κρόνου.

Του ευχόμαστε από καρδιάς υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.

πηγή: argyrades.gr