Τέσσερις ανανεώσεις στο Σούλι Παραμυθιάς

Οι Δημήτρης Ντούμας, Σπύρος Διαμάντης, Αλέξης Μπέλλος Νίκος Μπουκουβάλας θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα της Παραμυθιάς.  

Δεν πρόλαβε να συμπληρώσει  ούτε 24ώρες το νέο Δ.Σ. των πρωταθλητών Θεσπρωτίας και ανακοίνωσε προπονητή και τέσσερις ανανεώσεις.

Μετά την πρώτη σημαντική κίνηση που ήταν η παραμονή του Λευτέρη Βέρμπη στην τεχνική ηγεσία του Σουλίου, έχει πλέον τεθεί σε εφαρμογή η υλοποίηση του πλάνου για τον καταρτισμό του έμψυχου δυναμικού.

Η έναρξη γίνεται από τις ανανεώσεις παικτών και στο πλαίσιο αυτό η ομάδα της Παρμυθιάς έφτασε σε συμφωνία με τέσσερεις ποδοσφαιριστές που συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Πρόκειται για τον αρχηγό Δημήτρη Ντούμα, τους αμυντικούς  Σπύρο Διαμάντη, Αλέξη Μπέλλο και τον επιθετικό Νίκο Μπουκουβάλα.
«Ήθελα μια χρονιά Γ΄ Εθνικής και είμαι ευχαριστημένος που θα αγωνιστώ. Πιστεύω σε μια καλή πορεία και ό,τι  καλύτερο προκύψει» δήλωσε στο TheBall.gr o Αλέξης Μπέλλος.
Τέλος ο Σπύρος Διαμάντης ανέφερε τα εξής:
«Νιώθω πολύ χαρούμενος που η ομάδα με επέλεξε να παίξω στην Γ΄ Εθνική. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που παρέμεινε ο Λευτέρης Βέρμπης και που συνεχίζει η ίδια διοίκηση. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να εκπληρώσει το Σούλι τους στόχους που θα θέσει».

Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι επαφές και με άλλους από τους παίκτες που ήδη βρίσκονταν στην ομάδα, ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένονται και νέες συμφωνίες παραμονής. Ενώ έχουν ξεκινήσει συζητήσεις και με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

πηγή: theball.gr