«Τα play off κρύβουν παγίδες»

Για τη συμμετοχή του Ηρακλή στα μπαράζ ανόδου μίλησε ο Μάριος Κωστούλας.

Ο ποδοσφαιριστής του «Γηραιού», μιλώντας στον «Metropolis 95,5» αναφέρθηκε στη μάχη της ανόδου στη Football League, αλλά και στο συμπαίκτη του Χρήστο Ρόβα, που είναι πρώτος σκόρερ σε όλη τη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για την ετοιμότητα του Ηρακλή ενόψει των μπαράζ:
«Προφανώς η ομάδα είναι έτοιμη, εφόσον φτάσαμε μέχρι αυτό το σημείο να είμαστε πρώτοι σίγουρα είμαστε και έτοιμοι για τα παιχνίδια που ακολουθούν. Σίγουρα Τα πλέι οφ είναι ένας θεσμός που κρύβει παγίδες , σε αυτά τα παιχνίδια δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος αλλά αυτός που θα τα διαχειριστεί καλύτερα.»

Για την εικόνα των αντιπάλων:
«Έχουμε μικρή εικόνα προς το παρόν. Δεν καταφέραμε να συζητήσουμε πολλά ως ομάδα. Ο Βόλος έχει καλούς παίχτες, όπως και ο Τηλυκράτης με το Παραλίμνιο εμείς όμως είμαστε Ηρακλής και πρέπει να κοιτάμε την ομάδα μας και τις υποχρεώσεις μας.»

Για την υπεροχή που δείχνουν οι αριθμοί και αν την ένιωσαν οι ποδοσφαιριστές:
«Από την αρχή γνωρίζαμε πως έχουμε έρθει σε μια πολύ μεγάλη ομάδα με ξεκάθαρο στόχο την πρώτη θέση. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, ο ένας βοηθάει τον άλλο. Φυσικά είχαμε την τύχη να έχουμε μαζί μας τον Χρήστο Ρόβα ο οποίος έχει 29 γκολ και ευελπιστούμε να τα κάνει 30.»

Για το Ρόβα:
«Πιστεύω δεν είναι τύχη αλλά είναι το προσόν του κάθε ποδοσφαιριστή. Είναι πολύ δουλευταράς και ικανός.»

Αν θα επηρεάσει το κενό:
«Πιστεύω όχι δεν θα μας επηρεάσει είμαστε όλοι προσηλωμένοι τους στόχους μας. Γνωρίζουμε που έχουμε φτάσει την ομάδα αυτή την στιγμή αλλά και που πρέπει να την φτάσουμε. Ο Ηρακλής δεν είναι ομάδα Γ΄εθνικής ούτε Β΄ εθνικής ανήκει στην Superleague. Θα γυρίσει τα επόμενα χρόνια γιατί εκεί ταιριάζει να είναι.»

Για τις προσθήκες και αν υπάρχει υγιής ανταγωνισμός:
«Σίγουρα υπάρχει ένας υγιής ανταγωνισμός. Όπως είδαμε με κάποιες προσθήκες της τελευταίας στιγμής όπως του Καζναφέρη που έχει παίξει και Ευρώπη το παιδί η ομάδα έχει δέσει πολύ καλύτερα. Τα παιδιά από την αρχή έκανα μια πολύ καλή προσπάθεια φέρανε την ομάδα στην 1η θέση ήρθαμε και εμείς το χειμώνα ,δέσαμε και είμαστε έτοιμοι για τα πλέι οφ.»

Για την αλλαγή προπονητή:
«Γνωρίζουμε πως από τον κάθε προπονητή έχεις κάτι να μάθεις. Σίγουρα μάθαμε πάρα πολλά από τον κ.Αναστασιάδη όπως επίσης πολλά έχουμε να μάθουμε και από τον κ.Μπαξεβάνο».

Πηγή: metrosport.gr