Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ΑΕ Καραϊσκάκης

Στον αρχηγό Τζόρτζ Κόλλινς, έπεσε για φέτος το φλουρί, απ’ την πίτα που έκοψε η ΑΕ Καραϊσκάκης, πριν από λίγη ώρα σε μια σεμνή γιορτή, στο γνωστό κέντρο ΜΠΑΧΑΡΙ, στην Βλαχέρνα. Σημειολογικά, η τύχη του αρχηγού, μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα, για την ομάδα, η οποία και για την φετινή χρονιά, δεν έχει χάσει τίποτα ακόμα, αν κανένας λάβει υπ’ όψιν του, τις τελευταίες ανακατατάξεις στην βαθμολογία του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Τους ποδοσφαιριστές καλωσόρισε στην εκδήλωση, ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Γεωργίου, ευχόμενος να έχουν όλοι μια καλή χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς, ώστε να μπορέσουν να προσφέρουν στην ομάδα, ότι καλύτερο μπορούν. Εξήγησε παράλληλα πως για την φετινή χρονιά, η προσπάθεια συνεχίζεται και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Τόνισε δε με έμφαση πως η διοίκηση της ομάδας, θα είναι πάντα δίπλα σ’ αυτούς και την τεχνική ηγεσία, ώστε η ομάδα, να συνεχίσει να λειτουργεί ως πρότυπο, όπως άλλωστε λειτούργησε μέχρι τώρα.

Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν και τα μέλη της διοίκησης Γιώργος Γιαννούλης, Κώστας Αλέξης, Σάκης Νάκης, Γιώργος Παππάς και Γιώργος Λιανός, καθώς επίσης και ο υπεύθυνος επικοινωνίας Κώστας Λύτρας.

Να σημειωθεί πως στο περιθώριο της εκδήλωσης αυτή, έγιναν κάποιες συζητήσεις που πρέπει να γίνουν και θα γίνουν, για να ενισχυθεί η ομάδα, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάποια τελική κίνηση, η οποία να είναι ανακοινώσιμη.

 

 

2017-pita-44-s_medium

 

 

 

 

 

πηγή: epithesi.gr