Τον ΑΟ Φιλόθεης Άρτας υποδέχεται το Σάββατο (11/3) στο ΔΑΚ Πρέβεζας ο Άκτιος Απόλλων

Τον ΑΟ Φιλόθεης Άρτας υποδέχεται το Σάββατο (11/3) στο ΔΑΚ Πρέβεζας ο Άκτιος Απόλλων

Η ανακοινώση:

Το Σάββατο 11/3 στις 7 μ.μ. η ομάδα μας υποδέχεται στο ΔΑΚ Πρέβεζας τον Α.Ο. Φιλοθέης Άρτας σε μια πολύ σημαντική αναμέτρηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Μετά από 3 αγωνιστικές στην Γ’ ΕΣΚΑΒΔΕ , η ομάδα μας αριθμεί 1 νίκη εντός έδρας επί του Ιωνικού Αγρινίου και 2 ήττες μακριά από το ΔΑΚ Πρέβεζας από Ηρακλή Μοναστηρακίου και Παναιτωλικό Αγρινίου με την ίδια μάλιστα διαφορά των 2 πόντων. Η ομάδα μας που ξεκίνησε θετικά την πορεία της στο πρωτάθλημα αλλά δεν συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό, βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία (έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο) με αποτέλεσμα το παιχνίδι του Σαββάτου να αποκτά ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα. Οι παίκτες μας και ο προπονητής μας κ. Παπαμιχαήλ , πεισμωμένοι μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα , θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι για να βελτιώσουν τη βαθμολογική θέση της ομάδας αλλά και για λόγους ψυχολογίας.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας να δώσουν το παρόν στο παιχνίδι του Σαββάτου για να υποστηρίξουν τον προπονητή μας και τους παίκτες μας στην φετινή προσπάθεια τους στην παρθενική συμμετοχή του Συλλόγου στα πρωταθλήματα ανδρών της Ε.Σ.ΚΑ.Β.Δ.Ε.