Τον Π.Σ. Ευκαρπίας φιλοξενεί την Κυριακή η Νικόπολη

Το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής συνεχίζεται την Κυριακή 29/1 με την 1η αγωνιστική του 2ου γύρου. Η ομάδα της Νικόπολης, μετά από μια εντυπωσιακή πορεία στον 1ο γύρο, ισοβαθμεί στην 2η θέση του ομίλου με τους Τιτάνες Παλαμά.

Για τη 14η αγωνιστική (1η του 2ου γύρου) θα αντιμετωπίσει τον Π.Σ. Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης με στόχο την συνέχεια των θετικών αποτελεσμάτων σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση μπροστά στον κόσμο της ομάδας.

Στο αντίστοιχο παιχνίδι του 1ου γύρου η Νικόπολη είχε επικρατήσει εκτός έδρας 65-68 του Π.Σ. Ευκαρπίας με σουτ 3 πόντων στα τελευταία δευτερόλεπτα από τον Βασίλη Βαγενά, μετά από ένα αμφίρροπο και σίγουρα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στις εθνικές κατηγορίες.

Η διοίκηση της ομάδας ενημερώνει τους φιλάθλους πως στη διακοπή του ημιχρόνου θα πραγματοποιηθεί χορευτική επίδειξη από τον Ποντιακό Σύλλογο Πρέβεζας στο πνεύμα ανάδειξης των πολιτιστικών συλλόγων της πόλης μας αλλά και σε ένδειξη καλής φιλοξενίας προς τη διοίκηση και αγωνιστικό τμήμα της φιλοξενούμενης ομάδας.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΚ Νικόπολη καλεί τους φιλάθλους να δώσουν ισχυρό παρόν στις κερκίδες του ΔΑΚ Πρέβεζας και να δώσουν δύναμη και ώθηση στις προσπάθειες των παικτών.