Το ντέρμπι δεν είχε νικητή

Το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου και τον Απολλωνα Πάργας δεν ανέδειξε νικητή καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο παιχνίδι για την 29η αγωνιστική της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. 

Οι φιλοξενούμενοι  ήταν αυτοί που ευτύχισαν να προηγηθούν με τον Δημητρη Παππά στο 6ο λεπτό, οι γηπεδούχοι όμως αντέδρασαν και κατάφεραν στο 29ο λεπτό να σκοράρουν με τον Φάνη Τζίμα και να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 43` γίνετε η φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών για τους φιλοξενούμενους όταν ο Παππάς βρέθηκε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα του Τζίμα με τους παίκτες και φιλάθλους του Απόλλωνα να διαμαρτύρονται έντονα στον κ. Μπαΐλη για πέναλτι.

Στο 55΄ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να διαμαρτυρηθούν στον κ. Μπαΐλη για πέναλτι πάνω στον Ζάκκα με τον διαιτητή του αγώνα να δείχνει κίτρινη στον παίκτη του ΠΑΣ Αχέρων για θέατρο.

Διαιτητής: Μπαΐλης

Βοηθοί: Κωνσταντίνου-Τσόγκας

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Χρήστος Τζίμας): Λιάσκος, Μυζεκιάρι, Μπουρνάς, Χότζα, Τζίμας, Λουκούμης, Βασιλείου (52΄Παππάς), Ζήσης (82΄Μπάκας), Ζάκκας (60΄Τσομπάι), Ελέζι, Νικολάου (89΄Κόκκαλης).

Απόλλων Πάργας (Γιώργος Μουστάκας): Σκάρπος, Μπιστιώλης, Γκιζγκιζγιάν, Γκόγκα (78΄Μάρκος Ν.), Μάρκος Β., Τορές, Παππάς, Γκολάκος, Βάσιος (65΄Βέκιος), Μηλιώνης, Ντίσιος (87΄Ευαγγέλου).