Τραυματισμός ΣΟΚ του τερματοφύλακα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στη Λευκάδα

Ένα φιλικό γιορτή για την συμπλήρωση των 90 χρόνων της ομάδας του Τηλικράτη Λευκάδος λίγο έλειψε να μετατραπεί σε τραγωδία.

Στο 66΄λεπτό του αγώνα και ενώ μόλις ο Τηλικράτης σημείωσε το γκολ με το οποίο μείωνε το παιχνίδι σε 2-1 ο 21 χρονος Τερματοφύλακας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Νίκος Κολιοφούκας έπεσε άγαρμπα στο έδαφος με αποτέλεσμα να του γυρίσει η γλώσσα και να χάσει τις αισθήσεις του.

Στον αγωνιστικό χώρο επικράτησε πανικός, ενώ τις πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή οι οποίες αποδείχθηκαν σωτήριες, έδωσε ο γιατρός του Τηλικράτη κ. Κατωπόδης.

Και ενώ το ασθενοφόρο έφτασε στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας μετά από 10 λεπτά, ευτυχώς ο κ. Κατωπόδης κατάφερε να επαναφέρει τον ποδοσφαιριστή ο οποίος ανοίγοντας τα μάτια δεν είχε καταλάβει τι είχε προηγηθεί, δεν θυμόνταν που βρίσκονταν, αλλά ούτε καν τι μέρα είναι.
Ο κ. Κατωπόδης στη συνέχεια απαντώντας σε δημοσιογράφους είπε “Ήταν δύσκολο, είχε αρχίσει να αλλάζει το χρώμα του παίχτη”

Το ασθενοφόρο το οποίο πρέπει να σημειωθεί ξανά έφτασε με 10 λεπτά καθυστέρηση παρέλαβε τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας.