Υπεγράφη η σύμβαση για τα γήπεδα Νυδριού και Αγίου Πέτρου

Υπεγράφη, στις 12-2-2018 η σύμβαση του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΗΠΕΔΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ», ανάμεσα στον Δήμο Λευκάδας, και την ανάδοχο εταιρεία.  Η υπογραφή της ανωτέρω σύμβασης έγινε από τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Δρακονταειδή κα τον εκπρόσωπο της εταιρείας.

Το έργο προϋπολογισμού 30.000 € αποτελεί μέρος της υλοποίησης των δεσμεύσεων της παρούσης Δημοτικής αρχής, για την βελτίωση των συνθηκών άθλησης στον τόπο μας. Οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου πραγματοποίησαν την μελέτη του έργου και ολοκλήρωσαν τις απαιτούμενες διαδικασίες. Το έργο θα συμβάλλει θετικά στ’ αθλητικά δρώμενα του τόπου μας αφού επιφέρει βελτιώσεις στα γήπεδα Νυδριού και Αγίου Πέτρου. Στο έργο αυτό περιλαμβάνονται διάφορες εργασίες, μεταξύ των οποίων και οι ακόλουθες:

Στο γήπεδο Νυδριού:
• Ανακατασκευή του χλοοτάπητα με νέα σπορά και κατάλληλη κατεργασία του εδάφους, διάστρωση εμπλουτισμένης τύρφης, διαμόρφωση της επιφάνειας για τη δημιουργία της κατάλληλης σποροκλίνης , εκσκαφή κι επαναπλήρωση τάφρων υπογείου αρδευτικού συστήματος, τοποθέτηση εκτοξευτήρων νερού κλπ .
Στο γήπεδο Αγίου Πέτρου:
• Προβλέπεται η προμήθεια δεξαμενής ύδατος για πότισμα και συμπληρωματικές εργασίες για την ηλεκτροδότηση των φωτιστικών του γηπέδου.

Το έργο πραγματοποιείται με χρηματοδότηση από τη ΣΑΤΑ 2017